İSU Gebze’de onarım ve yenileme yapacak

İSU Gebze’de onarım ve yenileme yapacak

İSU Genel Müdürlüğü Gebze bölgesi için bir kez daha ihaleye çıktı. Bu kez içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları için bakım, onarım ve yenileme inşaatları var

9 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen açık ihaleye katılmak için toplam 35 firma doküman satın aldı, 14 firma teklif verdi, 9 firmanın teklifi geçerli sayıldı. Yaklaşık maliyeti 73 milyon 459 bin lira olan ihale, 50 milyon 994 bin liralık teklifi ile İstanbul Sultanbeyli firması olan ve daha önce İSU’ya pek çok kez iş yapan Arifhan Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketinde kaldı. Arifhan Yapı ile geçen hafta sözleşme imzalandı.

 

İKİ YILDA

Söz konusu çalışmalar 730 gün (2 yıl) içinde tamamlanacak. İhale kapsamında; 5 bin 356 adet içme suyu hattı arızası, 15 bin metre içme suyu abone hattı imalatı, 23 bin 450 metre içme suyu hattı imalatı, 800 adet kanalizasyon hattı arızası, 6 bin metre kanalizasyon abone hattı imalatı, 12 bin metre kanalizasyon hat imalatı, 110 bin metreküp vidanjör çekimi ve diğer bakım onarım işleri yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.