İSU altyapı hatlarını temizliyor

İSU altyapı hatlarını temizliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli’de etkili olan yağış nedeniyle yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının düzenli akışını sağlamak için altyapı hatlarının temizlikleri ile altyapı kazı alanlarının dolgu çalışmalarını gerçekleştiriyor

Kocaeli, yeni haftaya yağmur ile başladı. Hafta boyunca devam etmesi beklenen ve yer yer etkili olan yağışa karşı KBB İSU Genel Müdürlüğü, altyapı hatlarının temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. İl genelindeki işletme ekipleri, yağmursuyu ve kanalizasyon hatları ile yağışların toplandığı mazgal ve ızgaralar yanı sıra dere ve menfezlerin düzenli çalışması için temizlikler yapılıyor. Yağışların getirdiği alüvyon ve malzemelerden temizlenen altyapı hatları ile mazgal ve ızgaraların düzenli akışı sağlanıyor. Çıkan malzemeler döküm alanlarında depolanıyor.


KAZI ALANLARI DOLDURULUYOR

Periyotlar halinde temizlik yapan İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, ani yağışlar nedeniyle su birikintisi olan yerlere de anında müdahale ederek ızgaraların düzenli akışını sağlıyor. Öte yandan yatırım programı kapsamında Kocaeli genelinde altyapı çalışmalarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, yağış nedeniyle çökme meydana gelen kazı alanlarında dolgu çalışmaları gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmaları devam eden yerlere ekipler tarafından, dolgu malzemeleri ile kazı alanları doldurularak araç ve yaya trafiğinin düzenli akışı sağlanıyor.

 

 

isu-2-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.