İSU 11.eTR’ de birinci oldu

İSU 11.eTR’ de birinci oldu

  Teknolojik yeniliklerin öncü kurumu olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek işletmecililikte...

 

 

Teknolojik yeniliklerin öncü kurumu olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek işletmecililikte kolaylıklar sağladığı “Mobil Arıza Takip Sistemi”, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 11. düzenlenen "eTürkiye (eTR)” yarışmasında “Büyük Ölçekli Belediye” kategorisinde, yılın projesi seçildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan, TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı katıldı.

 

JÜRİ ELEKTRONİK OYLAMA İLE SEÇTİ

TBMM'de gerçekleştirilen ve Başkan Cemil Çiçek’in ev sahipliğinde düzenlenen törende finale kalan projeler için uzman 17 jüri tarafından elektronik oylama yapıldı.  5 projenin finale kaldığı “Büyük Ölçekli Belediye” kategorisinde İSU Genel Müdürlüğü’nün “Mobil Arıza Takip Sistemi” yılın projesi olarak seçildi. Projeyi kurum mühendisleri ile birlikte geliştirerek yürüten İSU Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanı İsmail Gülsoy, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek işletmecilikte büyük kolaylık sağladıkları projenin ödül almasının gururunu yaşayarak ödülü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’ in elinden aldı.

 

”PROJEMİZ, EN ÖNEMLİ TÖRENDE TESCİLLENDİ”

 

Kurum olarak teknolojiye ve yeniliklere büyük önem verdiklerini belirten İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, kurum mühendisleri tarafından yapılan Mobil Arıza Takip Sistemi’nin Türkiye’nin en önemli teknoloji ödülleri olan eTR’de ödül almasının sevinci içerisinde olduklarını söyledi. Projenin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirten Genel Müdür İlhan Bayram,  ““Mobil İş Emri Sistemi”, ekiplerimizce gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tablet bilgisayarlar üzerinden tam otomasyon ile yapılabilmesine imkân vererek, verimlilik ve hız artışı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.