İSTİKAMET TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

İSTİKAMET TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Bölgemizin gururu olan Sevindik Spor Kulübü Karabük’te yapılacak olan Türkiye şampiyonası için geri sayıma geçti. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.   18-22...

Bölgemizin gururu olan Sevindik Spor Kulübü Karabük’te yapılacak olan Türkiye şampiyonası için geri sayıma geçti. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

 

 

18-22 Aralık tarihleri arasında Karabük ilinde yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonasına bölgemizin başarılı kulüplerinden sevindik spor grup maçlarında sağladığı başarıdan sonra Türkiye şampiyonasında da iyi sonuçlarla dönmesi bekleniyor.

Grup maçlarında 3 final 1 yarı final oynayarak 1.ve 3. gruplardaki müsabakalarda üstün performans sergileyen Gebze Sevindik Spor Kulübü Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.1.grup maçlarında 49 kg ‘da Sezai Bukli – 81 kg’da Volkan Çakmak-+91 kg’da Mehmet Özer de yarıfinal 3. grup maçlarında sporcumuz 64 kg ‘da Lokman Peker final yaparak şampiyonaya katılmaya hak kazandılar.

Aralıksız Türkiye şampiyonası için çalışan Sevindik Spor Kulübünde antrenörler Selim Vinçoğlu, Osman Şıvga ve Hamit Sevindik haftanın 6 günü programlı ve sistematik bir şekilde çalışıyor.

 

SEVİNDİK:” SPORCULARIMA OLAN İNANCIM TAMDIR”

 

Artık bir şansızlık yaşamadan Türkiye şampiyonasında iyi dereceler elde etmek istediklerini ifade eden Sevindik Spor Kulübü Başkanı Mürsel Sevindik sözlerini şöyle sürdürdü “ Sporcularımızın milli takımda yer alacağına inancım tamdır. Grup maçlarında yüzde yüz başarı elde etsek de netice olarak sevindiğe yakışır derece alamadık. Bunu Türkiye şampiyonasında elde ederek telafi edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.