İşte Yunanlıya en güzel yanıt!..

İşte Yunanlıya en güzel yanıt!..

Avrupa Şampiyonu Ömer Faruk Ateş, Türk bayrağı yakan Yunanlı milletvekiline, finalde yendiği Yunanlının gözü önünde bu fotoğraflarla yanıt verdi.

Karate Avrupa Şampiyonası’na katılan Kocaelili İbrahim Erçin’in talebesi olan Avrupa Şampiyonu Ömer Faruk Ateş, Türk bayrağı yakan Yunanlı milletvekiline, finalde yendiği Yunanlının gözü önünde bu fotoğraflarla yanıt verdi.
Karate Avrupa Şampiyonası’na katılan Kocaelili İbrahim Erçin’in talebesi olan Avrupa Şampiyonu Ömer Faruk Ateş, Türk bayrağı yakan Yunanlı milletvekiline, finalde yendiği Yunanlının gözü önünde bu fotoğraflarla yanıt verdi. Karamürselli Merih Demiral’ın asker selamından sonra, dünya bu görüntüyü konuşuyor.
FİNALDE YUNANLIYI YENİNCE COŞTU…
Budapeşte Arena’da düzenlenen şampiyonanın son gününde 21 yaş altı erkekler kumite 60 kiloda final mücadelesi veren Ömer Faruk Ateş, Yunan Christos-Stefanos Xenos ile karşılaştı. Kontrollü götürdüğü finalde yumruklarıyla etkili olan Milli karateci, rakibini 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu.
YASAĞA RAĞMEN YANITINI VERDİ
Ümitler kariyerinden sonra ikinci Avrupa Şampiyonası altın madalyasını U21 kategorisinde kazanan Ateş, müsabakanın ardından sevinç yaşadı. Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlamentosu’nda Yunan vekilin yırttığı Türk bayrağına yanıt veren Milli karateci, yasak olmasına rağmen ceza almayı göze aldı ve Türk bayrağı ile tribünleri selamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.