İşte İş’in fuarı yarın başlıyor

İşte İş’in fuarı yarın başlıyor

Gebze İKDAY öncülüğünde, Gebze Ticaret Odası ana sponsorluğunda, KBB ve GTÜ destekli İşte İş’in adlı istihdam fuarı yarından itibaren Gebze Teknik Üniversitesi’nde başlıyor

 

 

 

Gebze’de yeni bir istihdam fuarı yarından (20 Ekim Perşembe) itibaren Gebze Teknik Üniversitesi’nde başlıyor. Gebze’nin alanındaki teki, Ayşenur Aydın Gümrükçü başkanlığındaki İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği – İKDAY öncülüğündeki üç gün süreli fuarın ana sponsorluğunu Gebze Ticaret Odası üstlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Teknik Üniversitesi tarafından da desteklenen fuar Gebze Teknik Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Fuar yarın 10.00-10.15 saatleri arasındaki kokteylle başlayacak. 10.15-11.00 saatleri arası KBB Başkanı Tahir Büyükakın, GTÜ Rektörü Prof.Dr.Hacı Ali Mantar, GTO Başkanı Nail Çiler ve İKDAY Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü açılış konuşmalarını yapacak. İşverenle iş arayanı bir araya getirecek, bölge istihdamına destek sağlayacağı öngörülen fuar 21 Ekim Cuma ve 22 Ekim Cumartesi günleri akşam saatlerine kadar devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.