“İstanbul depremi İzmit’i sarsabilir”

“İstanbul depremi İzmit’i sarsabilir”

İzmit Kent Konseyi ile İzmit Belediyesinin birlikte organize ettiği deprem paneline konuşmacı olarak Haluk Eyidoğan, Sami Arsoy ve Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul katıldı.

İzmit Kent Konseyi ile İzmit Belediyesinin birlikte organize ettiği deprem paneline konuşmacı olarak İTÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, KOÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami Arsoy ve Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul katıldı. 
Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz’in yönettiği panelin açılış konuşmasını İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ve İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural yaptı. 
Panelde konuşan Prof. Dr. Naci Görür, Ülkemizde yaşanan depremlerin Arap ve Avrasya levhalarının Anadoluyu sıkıştırmasından kayanaklandığını anlattı. Sözlerinin devamında “Kocaeli’de yakın zamanda deprem olacak mı? İzmit fayı üzerindeki enerji boşalmıştır. 100 seneye kadar bu faydan ileri gelen bir deprem tehlikesi yok ama İstanbul sizi etkileyecektir. Bu deprem İzmit’i sarsabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.