İsmail Aşak seçilmiş başkan

İsmail Aşak seçilmiş başkan

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın gerçekleşen 2. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanı olarak atanan İsmail Aşak seçilmiş ilçe başkanı oldu.

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen kongreye Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Nejat Bayhan, Körfez ilçe başkanı Şuayip Yağar, İzmit ilçe başkanı Ayten Duymuş, Gebze ilçe başkanı İsmail Aşak ve çok sayıda delege ile partililer katıldı. İlçe kongresinin açılışını Memleket Partisi Gebze Kurucu İlçe Başkanı Atanur Demirci yaptı. Açılışın ardından divan seçimi yapıldı. Divan seçiminde sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Açılış konuşmasını yapan Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, “Konuşmama başlamadan önce ben bu yolda tek yürümedim. Her zaman ilçe yöneticilerimle birlikte yürüdük.

İL KONGRESİ 6 MART’TA

İlçe yönetimim hep yanımda idi. İlçe yönetimimi yanında olmasını istiyorum. Yaklaşık 4 ay kadar önce ben il yönetiminde idim. İl yönetiminde iken il başkanım bana bu görevi tebliğ ettiğinde şu binayı gösterselerdi bu hale gelecek deselerdi bu görevi kabul etmezdim. Bu binanın bu hale gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yola çıktık. Bugün baktığımızda başka bir yere geldiğimizi sandım. Yönetimimle gurur duydum. İl başkanı bu sürede destek oldu. Yönetimime bir alkış istiyorum. Yılbaşı öncesi genel merkez bizi Ankara’ya çağırdı. 6 Mart’ta yapacağımız il kongremize genel başkanımız da katılacak. Şimdiden tüm herkese davet ediyorum” dedi.

YÖNETİM LİSTESİ

Mevcut ilçe başkanı İsmail Aşak’ın tek aday olduğu kongrede Aşak ilçe başkanı seçilerek seçilmiş ilçe başkanı oldu. İsmail Aşak’ın yönetim kurulu listesi şöyle: 

 

liste-002.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

 

manset-2-150.jpg

 

manset-3-082.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.