‘İslam coğrafyası acılar içersinde’

‘İslam coğrafyası acılar içersinde’

Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında bir konuşma yapan SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, bütün Müslümanların...

Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında bir konuşma yapan SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, bütün Müslümanların böyle mübarek bir günle onurlandırıldığını ancak İslam coğrafyasında yaşanan acıların devam ettiğini söyledi.

TÜRKİYE’NİN VE DÜNYANIN GELECEĞİ İÇİN MİLLİ GÖRÜŞ

İlçe teşkilatından bugün gerçekleştirilen bayramlaşmaya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Bayramın herkes için olduğunu ifade eden Çelik, “Kendi içimizdeki birlikteliği muhafaza etmek için küçükler büyüklerin yanlarına giderler. Bayramları paylaşmak için birbirlerimize gideriz. Maalesef gerçek bayramları kutlayamıyoruz. Her tarafta kan ve gözyaşı var. Müslüman ülkelerde anne babalar el öptürecek çocuklarını ararken çocukları da öpecek el arıyor. Bu ülkenin ve dünyanın geleceği için milli görüş gereklidir. Hizmet etmenin neticesinde alacağımız huzuru ve mutluluğu bildiğimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Sayılarla bayramlaşmalar ölçülmez. Herkese teşekkür ediyorum. İnsanların mutluluğu için çalışmalıyız” şeklinde konuştu. Bayramlaşmanın sonunda hep birlikte dualar edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.