İsimleri yaşatılacak

İsimleri yaşatılacak

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Odamız üyeleri Uzman Dr. Lütfi Çetinkaya, Nurbay İşçi ve Erdoğan Şahin’in isimleri yaşatılacak.”dedi.

Gebze Ticaret Odası  (GTO) Vakfı ve Aralık Ayı Meclis Toplantısı önceki gün  gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle video konferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıyla ilgili olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “365 Oda/Borsa arasında ilk kez gerçekleştirilecek, olası bir felaket durumunda Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak vatandaşlarımıza ve afet çalışanlarına hizmet edecek olan Mobil Aş Evi projemizin müjdesini verdik. Darıca’ya kazandıracak olduğumuz, içerisinde Taziye Evi, Aş Evi, Sosyal Etki Merkezi ve Türk Kızılay Merkezi olması planlanan Hizmet Kompleksi hakkında bilgi verdik.

İSİMLERİ YAŞATILACAK

Burada değerli çalışma arkadaşlarımız Uzman Dr. Lütfi Çetinkaya, Nurbay İşçi ve Erdoğan Şahin’in isimleri  yaşatılacak.

Çayırova’da bulunan kontrol noktasının görevli personelin ihtiyacını karşılama noktasında elverişsiz olması sebebiyle yenilediğimizi ve Dilovası’nda bulunan binamızın içerisine sağlık adına atılan adımların büyük önem taşıdığı, günümüz pandemi koşulları dikkate alınarak yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin son aşamasına geldiğine değinerek; fazlayı faydaya çeviren Sosyal Etki Merkezi’mizin açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkili çalışmalar hakkında bilgi verdik.

 

DİJİTAL ODA SEÇİLDİK

2021 bütçemizin de onaylandığı toplantıda ayrıca; dijital sistemlerimizin, üyelerimizin Odaya gelmeden işlemlerini yapabilmesi için sorunsuz bir şekilde sürdüğünü ve bu sistemimizle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen 365 Oda/Borsa arasında Ankara Ticaret Odası ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Türkiye’nin ‘Dijital Odası’ seçilen ilk 3 Odasından biri olmamızın gururunun hepimizin başarısı olduğunu dile getirdik” dedi.

lutfi-cetinkaya.jpg

                                                                                         LÜTFÜ ÇETİNKAYA  

 

erdogan-sahin.jpeg

                                                                                   ERDOĞAN ŞAHİN

nurbay-isci.jpg                                                                                     NURBAY İŞÇİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.