Işık’tan yeni okullar müjdesi

Işık’tan yeni okullar müjdesi

  TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gebze temaslarında “Gebze ilçemizde de 10’a...

 

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gebze temaslarında “Gebze ilçemizde de 10’a yakın okul projemiz devam ediyor. Yatırım programına aldığımız 2 okulun durumu netleşti. Gebze Gaziler 32 derslikli TOKİ ilköğretim okulu 9 Ocak 2014’te, 24 derslikli Gebze Anadolu Lisesi(Eski Cephanelik bölgesi) 17 Aralık 2013’ta ihale edilecek. Gebze halkımıza hayırlı olsun. Dilovası, Darıca ve Kocaeli’nin tüm ilçelerinde bu yıl eğitimde çok ciddi yatırım yapıyoruz. Yaklaşık 1700 derslikli okul inşaatımız devam ediyor.” dedi.

 

OKULLARI GEZDİLER

 

AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri; Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel'in de katılımıyla  AKP Gebze SKM Programı kapsamında yaptığı ziyaretler sonrasında Gebze'de inşaası süren okulları ziyaret ederek, beraberindeki ekibi bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.