Işık ve Kaya'dan, Futbolun Altın Kareleri Sergisi

Işık ve Kaya'dan, Futbolun Altın Kareleri Sergisi

DHA Bölge Temsilcisi ve Marmara Hayat Dergisi imtiyaz sahibi usta gazeteci Mesut Işık ve ekip arkadaşı Büşra Kaya, spor müsabakalarında çekerek arşivlediği fotoğrafları sergileyecekler.

Mesut Işık ve Büşra Kaya spor müsabakalarının öncesi, sonrası ve karşılaşma esnasında çekerek arşivlediği fotoğrafları sergi şeklinde halka açacak. Siyaset ve spor camiasının yanı sıra Türkiye’de tanınan birçok ismin fotoğraflarını sergiyle halka sunacak olan Işık ve Kaya  fotoğrafları sergilemenin heyecanını önce meslektaşları ile birliktie Muallimköyde'ki Keyifli Vadi Restoran'da paylaştı. Meslekteşları ile birlikte kahvaltı yapan ve sergisi ile ilgili ön tanıtım yapan Işık ve Kaya, tüm meslektaşlarını bu sergide görmek istediğini ifade ettiler. 

FUTBOLUN ALTIN KARELERİ SERGİSİ

Halka açacağı serginin ismini Futbolun Altın Kareleri olarak isimlendiren Işık ve Kaya, 4-10 Ocak tarihleri arasında Gebze Ticaret Odası'nda protokol, sporseverler ve davetlilerle buluşturacak. 

Daha sonra sergi 6 gün boyunca halka açık şekilde devam edecek. Gebze Ticaret odası'ndaki sunumun ardından serginin devamı Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Center AVM'de devam edecek. 
Düzenlenecek olan sergiye Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden kulüplerin futbolcuları, teknik adamları ve kulüp başkanlarının da davet edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.