İshakçılarda Başpehlivan Orhan Okulu

İshakçılarda Başpehlivan Orhan Okulu

Derince Belediyesi'nin düzenlediği 22. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri, son gün düzenlenen güreşlerle sona erdi. Büyük heyecana sahne olan güreşlerde başpehlivanlığa finalde rakibi Seçkin Duman‘ı mağlup eden Orhan Okulu ulaştı.

Derince Belediye Başkanı Av. Serfi Gökçe’nin ev sahipliğinde on binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen güreşlere hem kent protokolü hem de güreş severler yoğun ilgi gösterdi.

Çeşitli boylarda birbirinden zevkli müsabakaların gerçekleştiği güreşlerde başpehlivanlık mücadelesi öncesi kent protokolü ve pehlivanların katılımı ile Er Meydanı’nda ay yıldızlı bayrakla şeref turu atıldı. İshakçılar Güreş Ağalığı için yapılan ağalık ihalesini ise bu yıl 2 milyon 550 bin TL bedelle Murat Deniz kazanarak tekrar güreşlerin ağası seçildi. Ağalık seçiminin ardından İshakçılar Er Meydanı’nda şeref turu atıldı. Çeşitli kategorilerde gerçekleşen güreş müsabakalarında İshakçılar Er Meydanı’ndaki mücadeleler nefes keserken, başpehlivanlık heyecanı yoğun ilgi gördü. Büyük heyecana sahne olan güreşlerde başpehlivanlığa finalde rakibi Seçkin Duman‘ı mağlup eden Orhan Okulu ulaştı. Üç gün boyunca süren 22. Taşköprü Hasat Sonu Festivali İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.