İSG bilinciyle ağrısız kazasız belasız üretim

İSG bilinciyle ağrısız kazasız belasız üretim

Ali Yılmaz firma personelinin yüzde 80’ninden fazlasının mühendislerden oluştuğunu belirtip, “Bizde ciddi boyutta iş kazası olmuyor. Mühendisler İSG konusunda bilinçli” dedi

İş sağlığı ve güvenliğinde dışarıdan destek aldıklarını kaydenen Ali Yılmaz konuya dair şunları söyledi: “Allah’a şükür, bugüne kadar bizde ciddi bir iş kazası hiç olmadı. Ufak tefek el kesikleri, olabiliyor zaman zaman ama onlar da çok nadir. Bu da işimizin yapısı gereği var.

NE DE OLSA OKUMUŞ ÇOCUKLAR

Bir de çalışan personelimizin yüzde 80’i mühendis. Eğitimini verdiğimiz zaman onu algılayıp ona göre hareket edebilecek inOanlar. İSG aynı zamanda bilinçle ilgili bir mevzuu. Mühendislerimiz, çalışanlarımız bilinçli ve bilinçli olan kişiye eğitim vermek de çok kolay. O bilinçle çalıştığında da kolay kolay iş güvenliği riskleri oluşmuyor.

İSTİHDAMI ARTTIRDIK

Malum süreçte çalışanlarımızın başına herhangi bir tatsız durum gelmedi. İlk dönem üretime ara vermek zorunda kaldık. Çok fazla ara vermedik ama kapasiteyi yarı yarıya düşürdük. Sonrasında, maske makinelerinin imalatına başlayınca da, açıkçası zamanımız yok. Biz ekibi arttırdık hatta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.