İşçisine 10 bin TL'lik alışveriş çeki dağıtacak

İşçisine 10 bin TL'lik alışveriş çeki dağıtacak

Kocaeli İzmit İlçesi Alikahya mevkiinde kurulu bulunan Hyundai Assan Fabrikası çalışanlarına 10 bin TL'lik alışveriş çeki dağıtacak.

Hyundai Assan Başkanı Songsu Kim, çalışanlarına gönderdiği mektup ile 10 bin TL'lik alışveriş çeki dağıtılacağını duyurdu. Kendi adı ile imzalı mektupta üretim hedeflerine ulaşılmasından dolayı memnuiyetini ifade eden Kim, Ekonomik sıkıntılar ve enflasyona karşı alım gücünü rahatlatmak için, işçilere 10 bin liralık alışveriş çeki verileceğinin duyuruldu.

ZORLU EKONOMİK KOŞULLARIN FARKINDDAYIM

Hyundai çalışanlarını sevindiren mektupta şu ifadeler yer aldı. “Son zamanlarda havaların iyice ısınmasıyla birlikte sıcak yaz günlerinin zorlayıcı etkilerini hissetmeye başladık. Sıcaklara rağmen işinize dört elle sarılarak göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar için sizlere teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Geride bıraktığımız birinci yarı yıla baktığımızda disiplinli çalışma ve tutkuyla üretim hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz verimli bir dönemi tamamladığımızı görüyorum. Bu nedenle emeklerinizi ve çabalarınızı takdir ediyorum.Üretim planlarımızı gerçekleşmiş olmanın verdiği mutluluğumuzu paylaşmakla birlikte, ülkenin içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşulların da farkındayım. Gerek lider arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda, gerekse de sizlerle gerçekleştirdiğim iletişim toplantıları sayesinde gündemi yakından takip etmekteyim. Bu doğrultuda, her zor koşulda sizlerin yanında olduğumuz gibi şu anda da ekonomik sıkıntılar ve enflasyonua karşı alım gücü rahatlık sağlamak adına 10.000 TL alışveriş çeki vereceğimizin müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum.

BÜYÜYÜP GELİŞECEĞİZ

Sizlere içinde bulunduğumuzu zorlayıcı ekonomik koşullar altında alım gücünüzü korumak için farklı çalışmalarımıza devam ettiğimizi de bildirmek istiyorum. HAOS olarak hedefimize en iyi şekilde ulaşarak büyüyüp gelişeceğiz ve bu doğrultuda sizler için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada sizlerin de yüksek sorumluluk ve dayanışma ilkesiyle elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğinize yönelik inancım tamdır.Bu kararın hepimiz için hayırlı olmasını ve duruş öncesi aileleriniz ve sizin için destek sağlamasını umuyorum. Kendinizin ve aileleriniz sağlığına dikkat etmenizi önemle rica ederek, hepimizin özverili çalışmalara devamı ile HAOS’u hada ileriye taşıyacağımız bir dönem diliyorum.”

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.