“İşçilerle görüşüp bilgi verdik”

“İşçilerle görüşüp bilgi verdik”

 Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi örgütlü olduğu işyerlerindeki işçileri ziyaret ederek hükümetin yeni yapılandırdığı kıdem tazminatı...

 

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi örgütlü olduğu işyerlerindeki işçileri ziyaret ederek hükümetin yeni yapılandırdığı kıdem tazminatı ve Gebze’de yapılacak olan DİSK temsilciler kurulu hakkında bilgi verdi.

 

Sendika Başkanı Necmettin Aydın ve beraberindekiler dün örgütlü oldukları Cengiz Makine ve diğer işyerlerindeki işçileri ziyaret ettiler. Ziyaretlerle ilgili olarak bilgi veren Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın, “Ziyaret ettiğimiz işçilere hem yeni düzenlemeyle kaldırılmak istenen kıdem tazminatı hem de Gebze’de düzenlenecek olan temsilciler kurulu hakkında bilgi verdik. İşçilerin özellikle kıdem tazminatı konusunda ciddi endişeleri olduğunu gördük. İşçilerin yeni düzenlemeyle birlikte ne olacağı belli olmayan kıdem tazminatı gibi konulardaki sorularını n cevabını temsilciler kurulunda bulacaklardır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.