İroni: Bu kadar başarılı sistem görmedim

İroni: Bu kadar başarılı sistem görmedim

Gebzesporlu futbolcu Oğuz Başaran, 31 yaşında ve kentinin takımında statüden ötürü kontenjandan forma giyecek. Başaran, Macaristan maçı sonrası sistemi “çok başarılı” bulduğuna dair ironik bir paylaşımda bulundu

BU KADAR FAYDALI

BİR SİSTEM GÖRMEDİM!

Gebzespor’da kontenjandan forma giyen Gebzeli futbolcu Oğuz Başaran, Macaristan maçı sonrası sosyal medyadan şöyle bir paylaşımda bulundu: “Alt liglerde kontenjan çıktığından beri Milli Takım’daki bu ‘yükselişe’ dur demeliyiz. Bu kadar faydalı bir sistem görmedim. Gerçekten harika işlere imza atıyoruz. Şimdi buna küme düşmeyi de ekledik. Harika gelişmeye, altyapıdan oyuncu çıkarmaya devam mı? Yersen… Şaka gibisiniz.”

STATÜMÜZÜ ÜLKEMİZ HARİÇ

DÜNYA ÜLKELERİ ÇOK SEVİYOR

Öte yandan sürekli değişen yap boza dönüşen statüde önümüzdeki sezon BAL’da 30 yaşından yüksek beş futbolcu, takımların kadrosunda yer bulabilecek. 3’ncü Lig’de ise 24-25 yaş üstü 10 futbolcu kadroda yer alabilecek. Statü, dünyada ülkemiz hariç tüm ülkelerin futbolcuları için derya deniz.. Bizim ülkemizin futbolcuları.. işsiz isyanlarda!

 

19 YAŞINDAKİ OKORİE’NİN

FİLİZ LİSANSI BAŞİSKELE’DE!

 

2-711.jpg

Gebzesporlu futbolcu Oğuz Başaran, 2017-2018 sezonu BAL 12’nci Grup altınca haftada, Gebze’deki Başiskele Doğantepespor maçında gol ararken. Rakip futbolculardan kendisine göre solundaki Volkan Kesim, sağındaki Nijeryalı futbolcu Ikechukwu Emmanuel Okorie. Maçın oynandığı sezon 19 yaşında olan siyahi futbolcunun filiz lisansı da Başiskele Doğantepespor’da idi. Bir sene sonra yine BAL’da İstanbul temsilcisi Maltepespor’da top koşturdu.

PASTA BİTTİ. OKORIE GİTTİ

TFF’de başka kaydı yok. Gerek BAL’a gerek ülkemiz futboluna büyük hasar veren uygulamanın ardından 3’ncü Lig’de yer bulamayan Okorie’nin yurduna dönüş yaptığı sanılıyor.

BAL'da yabancı oyuncu serbestliğinin kalkması ile birlikte, TFF sitesindeki maç istatistiki kayıtları göre sırra kadem basmadıysa, ülkesine döndü (Fotoğraf: Emrah ERDOĞAN/Yenigün Gazetesi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.