İrem Derici kimdir? İrem Derici kaç yaşında?

İrem Derici kimdir? İrem Derici kaç yaşında?

Pop şarkılarıyla sevilen ünlü sanatçı İrem Derici konuk olduğu her programın ardından kendi hayatını insanlara merak etmiştir. Merak ettiğiniz İrem Derici kimdir? sorusunun cevabını haberimizde...

Pop şarkılarıyla bilinen İrem Derici 21 Mart 1987'de İstanbul'da Dünya'ya gelmiştir. Doğuma büyüme İstanbullu olan ünlü sanatçı 2 kardeştir. Annesi Jale Ediz babası ise Hulusi Derici'dir. İrem Derici henüz 5 yaşındayken annesi ve babası anlaşamayarak boşanmışlardır .Dört yaşında org çalmaya başlayan şarkıcı,[4] Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olan Derici, pazarlama iletişimi yüksek lisans programına devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. O Ses Türkiye'den önce üç yıl bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalıştı.

Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı. Müzik hayatına ilk 2012'de "Bensiz Yapamazsın" şarkısıyla başladı. Ünlü sanatçı bir çok şarkısıyla gündeme defalarca geldi. 21 Eylül 2016'da Rising Star Türkiye yarışmasının ikinci sezonun jüri üyeliğini yapmıştır.


İREM DERİCİ'NİN ÖZEL HAYATI
Aşk hayatında hep kötü olduğunu söyleyen İrem Derici katıldığı bir çok programda bu durumdan defalarca bahsetmiştir. 13 Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği 22 Mart 2016'da tek celselik bir boşanma davasıyla sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.