İnsanlığımızı kaybediyoruz

İnsanlığımızı kaybediyoruz

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, “Bunun sonu gelecek mi bilinmez ama biz sadece Necmeddin Hocamızı kaybetmiyoruz, insanlığımızı kaybediyoruz” dedi.

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum olay nedeniyle üzüntü içinde olan eğitim camiasının hiçbir ayrım gözetmeksizin ortak paydaları olan eğitim, gelecek, öğrenci ve insanlık için hassasiyet göstererek adliyeye geldiğini söyledi. Olçum eğitim camiasının sadece şiddet vakalarında değil ülkenin geleceğine dair yapılan hizmetlerde de bir arada görmek istediklerini söyledi.
İNSANLIĞIMIZI KAYBEDİYORUZ 
Olçum, “Necmeddin Hocamızı kaybettikten sonra da Türkiye'de birçok ildeki eğitim kurumlarımızda birçok eğitim çalışanı arkadaşımız bu ve buna benzer saldırılara maruz kaldılar. Bunun sonu gelecek mi bilinmez ama biz sadece Necmeddin Hocamızı kaybetmiyoruz, insanlığımızı kaybediyoruz, vicdanımızı kaybediyoruz” diye konuştu.

ORTAK PAYDADA BULUŞMAK İÇİN

Eğitim Bir-Sen olarak bu olaylardan yola çıkarak hazırladıkları bir raporu TBMM’deki partilere teslim ettiklerini belirtip şöyle devam etti: “Artık Türkiye'de bu milletin geleceği için siyaset yaptığını iddia eden bütün siyasi partileri eğitim çalışanlarına yapılan bu tür saldırılara son verilmesi için ortak paydada buluşmaya davet ettik ve onlara önerilerimizi sunduk. Kanun teklifimizi sunduk. Dünyadaki örnekleri araştırdık ve tüm dünyada tüm kamu çalışanları başta olmak üzere eğitim çalışanlarına yapılan bu şiddet saldırılarından dolayı uygulanan kanuni yaptırımları inceledik ve siyasi partilere sunduk.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.