İnşaat Mühendisleri’nde ilk aday Mutman

İnşaat Mühendisleri’nde ilk aday Mutman

Şubat ayında yapılması planlanan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin kongresi öncesinde KOÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Utkan Mutman adaylığını açıklıyor

İnşaat Mühendisleri Kocaeli Şubesi’nin olağan genel kurulu 12-13 Şubat tarihlerinde yapılacak. Mevcut başkan Kahraman Bulut’Un tüzükte yer alan ‘3 dönem kuralı’ nedeniyle aday olamadığı kongrede KOÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Utkan Mutman başkanlığa aday. Oda başkanlığına aday olan Doç. Dr. Mutman, yarın resmi açıklamasını yapacak. Yarın basın mensuplarıyla Double Tree by Hilton’da resmi açıklamasını yapacak olan Mutman, yapacaklarını da kamuoyuyla paylaşacak.

 

MESLEKİ ANLAMDA ÇALIŞMALAR YAPMAK İSTİYOR

3 bin 450 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrenin en az iki adaylı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2000 yılından bu yana Kocaeli Üniversitesi’nde akademisyen olan Doç. Dr. Mutman, 2014 yılında odanın yönetim kurulu üyeliğinde görev almaya başladı. Mevcut başkan Kahraman Bulut’un yönetiminde akademik çalışmaları nedeniyle yer almayan Mutman, bu kongrede oda başkanı olabilmek için üyelerin desteğini isteyecek. Mutman, üyelerinin yararına olacak mesleki anlamda tüm çalışmaları yapacağını da sözlerine ekledi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.