İNÖNÜ KAZANMAYI BİLDİ

İNÖNÜ KAZANMAYI BİLDİ

Müdürlerin Buluştuğu Gecenin Son Müsabakasında Gülen Taraf Muhittin Özten ve fedaileri Oldu. Gebze Öğretmenler Futsal Ligi Üst Tur Eleme müsabakasında...

Müdürlerin Buluştuğu Gecenin Son Müsabakasında Gülen Taraf Muhittin Özten ve fedaileri Oldu.

 

Gebze Öğretmenler Futsal Ligi Üst Tur Eleme müsabakasında İnönü Ortaokulu ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğretmenleri Futsal Takımları karşı karşıya geldi.

İki takımında ortada bir oyun sergilediği müsabakada her iki takım kadrosun da da Okul Müdürleri yer alırken, Cumhuriyet Anadolu Lisesi takımının durgun bir oyun sergilemesi rakiplerinin işini kolaylaştırdı.

Müsabakaya iyi başlayan İnönü Ortaokulu zengin kadrosunu avantaja çevirmeyi bilerek sahadan 4-2 galibiyetle ayrılarak çeyrek final vizesi aldı.

 

 

 

TARIK YAVUZDAN YÜKSELEN GRAFİK

 

Son iki müsabakada neredeyse takımı sırtlayan İnönü Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Tarık Yavuz oynadığı futbol la tüm izleyicilerinin beğenisini toplarken yaptığı asistlerle takımının son sekize kalmasında büyük rol oynadı.

 

İnönü 4 - 2 Cumhuriyet

İnönü Ortaokulu : Mesut*** Tarık***** Zülküf*** Serkan**** Mehdin***** Muhittin*** Egemen*** Murat** Sabri** M.Karakuş**

 

Cumhuriyet A.L : Süleyman*** Sinan*** Hasan*** Hakan*** Mehmet*** Uğur** Ali**

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.