İnananlar Kazanır!

İnananlar Kazanır!

Darıca Kale Bayramoğluspor eskisi gibi bütünleşti. Metin İnan’ın başkan olmasıyla yeni bir dönem başlatan Darıca Kale Bayramoğluspor’da dün...

Darıca Kale Bayramoğluspor eskisi gibi bütünleşti. 

Metin İnan’ın başkan olmasıyla yeni bir dönem başlatan Darıca Kale Bayramoğluspor’da dün resmi işlemler hızlandırıldı. Kadroyu kuran, lisans sorununu çözen Bayramoğluspor artık hafta sonunda oynanacak olan Çenesuyu Plajyolu maçına hazır.

 

 

KÜLLERİNDEN DOĞMAK BUNA DENİR!

 

Transfer döneminde rakipleri bir bir futbolcu transfer edip güçlü kadro kurarken Bayramoğluspor belirsizlik içindeydi. Feridun Bayar, Yakup Törk gibi isimlerle oyalanan geç kalan Bayramoğluspor’un içinde bulunduğu belirsizliğe daha fazla seyirci kalamayan Metin İnan kulübü yeniden sahiplendi. Bölge futbolunda kendini ispatlamış isimler İdris Zengin, Şafak Şimşek gibi tecrübeli futbolcularda sıkıntılı süreçte sorumluluk alarak Bayramoğluspor’un harekete geçmesine ön ayak oldular. 

 

YİNE ESKİSİ GİBİ

Yiğit, Ahmet gibi isimlerde bu oluşumda koşulsuz olacaklarını belirtince ortaya yine iddialı bir takım çıktı. Geçen sezonun şampiyon kadrosundan takviye edilen gençlerle harmanlanan kadro kısa sürede takım olmayı başardı. Darıca Kale Bayramoğluspor yine eskisi gibi bulunduğu her lige renk katıp heyecan verecek bir duruma geldi. 

 

RAKİP ÇENESUYU

Süper Amatör lig hafta sonu start alacak. Yaklaşık 2 hafta gibi kısa bir süredir çalışmalarını sürdüren Bayramoğluspor, ilk haftada Çenesuyu Plajyolu’nu Metin Oktay stadında konuk edecek. Bu karşılaşma cumartesi günü Metin Oktay stadında saat: 15.00 te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.