İMO’dan teknik gezi

İMO’dan teknik gezi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri için geçtiğimiz hafta sonu Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kandıra mevkii şantiyesine teknik gezi düzenledi.

45 kişilik heyet, Kolin İnşaat Geoteknik İşler Şefi Jeoloji Yüksel Mühendisi Fatih Sis tarafından karşılandı. Heyet, Fatih Sis’in hazırladığı sunumu izledi ve projede gelinen son nokta hakkında detaylı bilgi aldı.
İMO heyeti, önce proje hakkındaki teknik detaylardan oluşan bir sunum izledi. Sunum sonrası şantiye sahasında Geoteknik İşler Şefi Fatih Sis’in projenin gelişmelerini ve yapılan çalışmaları anlattı.
Gezide kafile başkanlığını şubenin  sayman üyesi Kahraman Bulut yaptı. Bulut; “Şubemiz üyelerine ve Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan şubemiz genç-İMO öğrenci üyelerimizin böyle ender projeleri görüp, bundan faydalanması nedeniyle bu teknik geziyi düzenledik. Proje hem hızlı hem de çok büyük. Projeyi yetkililerden dinleyerek ne kadar büyük bir proje olduğunu gördük. Projenin ilimize ve çevre kentlere büyük bir değer katacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.