İMO’dan onur gecesi

İMO’dan onur gecesi

İMO’nun 67. kuruluş yıldönümü ve meslekte onur gecesi muhteşem geçti.

Meslekte 25, 40, 50 ve 60’ncı yıllarını geride bırakanlar ödüllendirilirken, inşaat mühendisleri gece boyunca doyasıya eğlendi.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 67. kuruluş yıl dönümü ve meslekte onur gecesi, önceki akşam Başiskele The Ness Otel’de kutlandı. Sefarad Sami Levi ve Gül Özgüner Altın’ın sahne aldığı görkemli geceye Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, İYİ Parti İl Başkan Vekili Kaan Dilmen, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse ve çok sayıda davetli katıldı. Meslekte 25, 40, 50 ve 60’ncı yıllarını geride bırakan inşaat mühendisleri de ödüllendirildi.

SEKTÖRE YÖN VEREN…

Gecenin açılış konuşmasını, ev sahibi İMO Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut yaptı. Bulut, “Bugün 67. kuruluş yıl dönümümüz olması nedeniyle bir araya geldik. İMO, toplum nazarında ve kurumsal olarak itibarını korumayı, yeni nesillere aktarmayı başarmış bir kuruluştur. Kocaeli Şubesi, 3 bin 600 üyesi ile meslek odalarının başında yer almaktadır. İnşaat sektörüne yön veren değişmez temsilcileriz. Bu geceyi anlamlı kılan meslek büyüklerim, sizlere ürettiğiniz için minnettarız. Mesleki itibarı korumayı asli görev saydınız. Zorlukların farkındayız. Tüm meslektaşlarıma başarı ve mutluluk diliyorum” dedi.

EMEĞİNİZ ÇOK

Kahraman Bulut’un ardından konuşan Bünyamin Çiftçi, “Ben Gebze temsilciğinde yönetim kurulu üyeliği yaptım. Sizleri en güzel şekilde temsil ederek şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşaat mühendisleri olmasa hayat durur. Bizler doğumdan ölüme her bir insanımıza her alanda hizmet veriyoruz” dedi. Yaşar Çakmak ise, “İnşaat sektöründe emekleriniz var. Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Kahraman başkanın çalışmalarını takdir ediyoruz. Plaket alan herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Meslekte 25, 40, 50 ve 60’ncı yıllarını geride bırakan inşaat mühendislerine plaketleri takdim edildi.

Haber: Barış AYAR

 

imo-1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.