İMO’dan deprem açıklaması

İMO’dan deprem açıklaması

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “eğitimli kadrolarımız ve birikmiş deneyimlerimizle üzerimize düşeni yerine getirmeye hazır olduğumuzun altını çiziyoruz” denildi.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremle ilgili olarak yazılı bir basın açıklamasında bulunuldu. Yapılan açıklamada, “Önceki gün sabah saat 4:17’de Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir. Depremi önemli bir şekilde tecrübe etmiş bir il olarak oradaki vatandaşlarımızın destekçisi olmak için şube başkanımız Ali Akgün ve Sekreter Üyemiz İsmail Yaruk bölgede inceleme yapmak üzere yola çıkmışlardır.

“YARDIM FAALİYETLERİ BAŞLATTIK”

Başta deprem bölgesinde yaşayanlar olmak üzere milletimize geçmiş olsun diliyor, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Enkaz altında kalan yurttaşlarımızın en kısa sürede kurtarılmasını ümit ediyoruz. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi olarak ve şubemize bağlı Gebze Temsilciliğimizle beraber deprem bölgelerine iletilmek üzere yardım faaliyetleri başlatmış bulunmaktayız. Aynı zamanda deprem bölgelerinde hasar görmüş yapılar için Hasar Tespit Çalışmaları için bölgede fiilen bulunabilecek üyelerimize çağrıda bulunduk. Hasar Tespit Çalışmaları başladığında Kocaeli Şube olarak görev alacağımızı belirtmek isteriz. İnşaat Mühendisleri Odası olarak bir kez daha, eğitimli kadrolarımız ve birikmiş deneyimlerimizle üzerimize düşeni yerine getirmeye hazır olduğumuzun altını çiziyor, mesleğimizin ilgilendiği her konu ve çalışmada yardımcı olmaya hazır olduğumuzu tüm kamuoyuna bildiririz” denildi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.