İMO Başkan adayı Engin destek istedi

İMO Başkan adayı Engin destek istedi

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13. Dönem Başkan Adayı Dr. Serkan ENGİN,13 Şubat’ta gerçekleştirilecek kongre öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13. Dönem Başkan Adayı Dr. Serkan ENGİN, 13 Şubat’ta gerçekleştirilecek kongre öncesi Gebze bölgesinde meslektaşları ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretlerde Engin’in yakın çalışma arkadaşları Murat Şanlı ve Dilek Birol eşlik etti. Dr. Serkan Engin, Gebze bölgesinde meslektaşlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında meslek büyüklerine de vefa ziyareti yapmayı ihmal etmedi.

 

“BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK”

Gebze’de yoğun ilgiyle karşılanan Serkan Engin ve tüm ekip arkadaşları (İMO) Gebze Temsilciliğinde üye meslektaşları ile de bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda üyelerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Engin,” Birlik İçin Değişim diyerek başladığımız yolculukta ilk hedefimiz mesleki birlikteliği sağlamak. Onun için bu ziyaretleri önemsiyorum. Yeni dönem de bu buluşmaları sık sık gerçekleştireceğiz. Odamız bir bütün olarak daha güçlü olacak. Mesleki birlikteliğimizi sağladığımızda inanıyorum ki, aşamadığımız sorun kalmayacak. Enerjimiz ve heyecanımız ortada. Yeni dönem, sizlerin de desteği ile odamız daha da güçlü olacak. Bizlere ev sahipliği yapan, Gebze İMO Temsilcimiz Ahmet Kadı ve değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.