İMES OSB’den TIR parkı

İMES OSB’den TIR parkı

 Her geçen gün araç yoğunluğunun arttığı Dilovası’nda İMES OSB TIR Parkını hizmete sokmaya hazırlanarak büyük bir eksikliği gidermiş olacak.2014...

 

Her geçen gün araç yoğunluğunun arttığı Dilovası’nda İMES OSB TIR Parkını hizmete sokmaya hazırlanarak büyük bir eksikliği gidermiş olacak.

2014 yılında hizmete açılması planlanan TIR parkı, içerisinde yer alacağı tesisleriyle hem firmalara hem de şoförlere rahatlık sağlayacağı gibi,  Firmalar gelen ve giden malların kontrolünü yapmak amacıyla TIR’lar için yük  kantarı yapılarak büyük bir  ihtiyacı da giderilmiş olacak.

 

119 araç kapasiteli 26.700 m2 lik alana kurulacak olan tır parkında park yapan araçların şoförlerine yönelik olarak bu alanda bir de hizmet tesisi oluşturulacak. Tesis içerisinde araçların eksikliklerinin giderilmesi amacıyla yağcı ve lastikçi, şoförlerin dinlenebilmeleri ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla restoran, çayhane, mescit, duş, wc, işletmeler için 7 ofis ve kişilerin rahatça oturabilecekleri açık alanlar hizmete açılacak. Faaliyete geçecek olan tır parkıyla firmalar mal sevkiyatlarını daha hızlı yapabilecek aynı zamanda yollarda oluşabilecek tıkanıklıklarla engellenmiş olacağı bilgisi verildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.