İMES OSB’de başkan oldu!

İMES OSB’de başkan oldu!

AKP’den Üsküdar Belediyesi meclis üyesi iken trafik cezasına itiraz eden kadına, “Basın sopayı adi karıya” diyen işadamı Ahmet Tokkan Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirildi.

2018 yılında Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi AKP’li Ahmet Tokan, trafik cezası kesilen bir akademisyenin trafik polislerine çığlık atarak tepki gösterdiği haberleri sosyal medya hesabından paylaşarak “Basın sopayı adi karıya” cümleleriyle kadına yönelik şiddet çağrısı yapmıştı. Tokkan’ın bu tavrı cinsiyetçi bir bakış açısı olarak büyük tepki çekmişti.  Kadınlar bu cinsiyetçi  sözlerin sahibi olan  Ahmet Tokkan’ı istifaya davet etmişti.

AKP  Üsküdar Belediyesi’nden 2014 yılında belediye meclis üyeliği seçilen Ahmet Tokkan,  VI (İMES) Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (İMESOSB) kurucu müteşebbis heyet ve bölge yönetim kurulu üyeliği görevleri yaptı.  İrfan Küçükay’ın vefatı sonrası ise  yönetim kurulu tarafından İMES OSB'den başkanlığı görevine getirildi.

İMES OSB’DE BAŞKAN OLDU

Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Tokkan getirildi.

İMES OSB'den yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu başkanlığı görevine, İrfan Küçükay'ın vefatının ardından yönetim kurulu tarafından oy birliğiyle Ahmet Tokkan seçildi. Yönetim kurulu üyesi Kerim Çolakoğlu ise başkanvekili olarak yetkilendirildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Tokkan, İrfan Küçükay'ın vefatının kendilerine büyük bir üzüntü yaşattığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.