İMES Dilovası OSB -  Saha İstanbul İş Birliği

İMES Dilovası OSB - Saha İstanbul İş Birliği

İMES Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan , “Türkiye’nin en büyük savunma sanayii kümelenmesi olan ve bölgemizden de 18 firmanın üyeleri olduğu SAHA İstanbul ile aktif iş birliğimizi sürdürmekteyiz” dedi.

Gebze VI. (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından çevrimiçi düzenlenen Savunma Sanayii Sohbetleri’nin konuğu SAHA İstanbul Genel Sekreteri İlhami Keleş oldu.  

Toplantıya İMES Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Başkanvekili Kerim Çolakoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Şahin, Enver Kaya ve Müteşebbis Heyet üyelerinden Süleyman Akar, Erol Elmas, Hasan İstanbulluoğlu, Ahmet Sözer, Şakir Eriş, Bölge Müdürü Onur Kesici’nin yanı sıra İMES Dilovası OSB işletmecileri katılım sağladı.  

 ‘İMES DİLOVASI OSB YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR İÇİN HAZIR ’’ 

İMES Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan etkinlik öncesinde gerçekleştirdiği açıklamalarda ‘’ 2021 yılında İMES Dilovası OSB yönetimi olarak işletmelerimize sağladığımız desteği hizmetlerimizle göstermeye devam edeceğiz. İMES Dilovası OSB olarak işletmelerimizin bilgi ve birikimlerine katkı sunabilme arzusuyla, Savunma Sanayii’nde yaşanan gelişmelerin mevcut dönüşümlerinin konuşulması için bu etkinliği düzenledik. Bölgemizde devam eden İMES Kümelenme Programı ile birlikte Savunma Sanayii alanında ihracatın arttırılmasını ve yeni pazarların keşfetmelerini hedeflemekteyiz. Türkiye’nin en büyük savunma sanayii kümelenmesi olan ve bölgemizden de 18 firmanın üyeleri olduğu SAHA İstanbul ile aktif iş birliğimizi sürdürmekteyiz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çevrimiçi etkinliğimize iştirak eden SAHA İstanbul Genel Sekreteri İlhami KELEŞ’e teşekkür ediyor ve etkinliğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ’’ dedi.  

GENEL SEKRETER İLHAMİ KELEŞ SAHA İSTANBUL’U ANLATTI 

Başkan Tokkan’ın ardından konuşan SAHA İstanbul Genel Sekreteri İlhami Keleş; ‘’İlk olarak savunma sanayii çok özel bir sektördür. Bizim için Savunma Sanayii’nin çok daha farklı bir anlamı var ve bu yaşadığımız coğrafyadan kaynaklanıyor. Bölgemizde bir arada kalmak temel bir enstrüman haline gelmiştir. Savunma Sanayii ülkenin birliğini ve bütünlüğünü sağlayacak bir yapı olması hasebiyle farklı bir motivasyon oluşturmaktadır. Dünyanın hiçbir yerinde bizim sanayicimiz kadar milli duygularla üretim faaliyetlerini gerçekleştiren başka bir millet yoktur.’’  Dedi.  

SAHA İstanbul Genel Sekreteri İlhami KELEŞ gerçekleştirdiği sunumunda SAHA İstanbul içerisinde bulunan organizasyonların yapısından millileştirme süreci, yürütülen projeler ve hedeflerine kadar birçok konuya değindi.  

İMES DİLOVASI OSB -  SAHA İSTANBUL İŞ BİRLİĞİ İVME KAZANACAK 

İMES Dilovası OSB’de üretim faaliyetlerini sürdüren Silvan Sanayi AŞ, SAHA İstanbul bünyesindeki SAHA Teknik Alt Komitelerinden Makine ve Diğer İmalat Ekipmanları Vidalı Mil ve Somun Üretimi,  Hassas Kremayer ve Pinyon Dişli Üretimi grubunda yer almaktadır. SAHA İstanbul Genel Sekreteri İlhami Keleş, İMES Dilovası OSB’den sağlanan bu katılımın gelecek dönemde de arttırılacağını söyledi.  

Etkinlik,  açıklamaların ardından soru cevap şeklinde devam etti. İMES Dilovası OSB işletmelerinden katılımcılar SAHA İstanbul Genel Sekreteri İlhami Keleş’e sorularını yöneltti. KELEŞ işletmecilerin sorularının yanıtladı. Birçok sanayici üretilen vizyoner projeler ve oluşturulan yenilikçi çözümler dolayısıyla teşekkürlerini iletirken yapılan toplantının bölge için büyük önem arz ettiğini de dile getirdi.  Barış Ayar

ilhamikeles.jpg

bolgemudurukatilimcilar.jpg

yonetimbaskan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.