İmara hem aykırı hem de kirlilik

İmara hem aykırı hem de kirlilik

Çayırova Özgürlük Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki bir binada yapılan kat artırımı dudak uçuklattı! Bina sahibi hem imara aykırı davrandı hem imar kirliliği yarattı.

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Salih Işık’ın dün sosyal medyadan yaptığı bir bina paylaşımı, hayli dikkat çekti. Özgürlük Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi, No: 44 üzerinde aslında tamamlanmış olan bir binaya iki kat daha ilave edilince ortaya çirkin bir görüntü ortaya çıktı. Yine Salih Işık’tan edinilen bilgiye göre caddede zemin kat değil dahil beş kat olan imar iznine karşın bina altı kata yükseldi. Salih Işık konuya dair gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Biz bu tür binalara imarda, imar kirlilğine neden olmuş diyoruz. Adnan Kahveci gibi güzel bir caddede bunun olması doğru değil” dedi.

Ucube hale gelen ve imara aykırı hale gelen binanın kime ait olduğu bilinmiyor. Çayırova Belediyesi’ne birkaç dakika mesafede, belediye binasının paralel caddesinde yer alan binaya dair bir işlem yapılıp yapılmayacağı veya yapılıp yapılmadığı da merak konusu. (Haber Merkezi)salih-isik-bina.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.