İmamoğlu’na sevgi seli

İmamoğlu’na sevgi seli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediyesini ziyaret etti. İmamoğlu’na İzmitlilerin ilgisi ise büyük oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediyesi'ni ziyaret etti. Ekrem İmamoğlu, belediye binası önünde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, partililer ve halk tarafından karşılandı.   İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı  Şanbaz Yıldız eski ve yeni milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş  karşılamada yer aldı.
Belediye hizmet binası önünde toplanan halka hitap eden İmamoğlu, Suriye’de yürütülen Barış Pınarı Harekatı'nın sonunda ülkemizde barışın ve huzurun hakim olacağı günleri temenni ettiğini söyleyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
TEMMENİM BARIŞ VE HUZUR
"Biz şu anda ülke olarak zor günler yaşıyoruz. Ülkemizin güneyinde sıkıntılı konularla baş başayız, terörle mücadele ediyoruz. Bu milletin silahlı kuvvetleri mücadele ediyor, biz silahlı kuvvetlerimizin yanındayız. O güzel, o can Mehmetçiğimizin yanındayız. Allah onları korusun, şehit olan askerlerimize de rahmet diliyorum. Ancak her yerde söyledim söylemeye de devam edeceğim. O süreçteki politikalarda ne yazık ki kaygılıyım, çünkü bizi kaosa iten o iki ülkenin Suriye'nin ve Amerika'nın politikalarına kaygıyla bakıyorum. Orada bir kaosu yönetiyorlar. Çünkü onlar Suriye'deki toprak altındaki petrole bakıyorlar ama toprak üstündeki insanlara olan oluyor. Umuyorum ki bu şehirde ve bu ülkede, ülkemizin güneyinde huzurun ve barışın hakim olacağı günleri hep birlikte yakalayalım. Benim temennim odur. Barıştır huzurdur."

HAYDARPAŞA VE SİRKECI GARI

Haydarpaşa ve Sirkeci Garı için yapılan ihalede yanlışlıklar olduğunu iddia eden İmamoğlu, bu yanlışları gidermek için her türlü hukuki haklarını kullanacaklarını söyledi. Yaptığı konuşmasının ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'na kemençe ve pişmaniye hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.