İmamoğlu Haralop Şorolop… Bugün Yeliz yarın Kezban

İmamoğlu Haralop Şorolop… Bugün Yeliz yarın Kezban

AKP Darıca İlçe’nin kongresinde Ahmet Hamdi Çamlı, İmamoğlu’na “Haralop şorolup” deyip CHP’ye verdi veriştirdi. Gökhan Aktaş yanıtını tatilinin son dakikalarında verdi: Birgün Yeliz, yarın Kezban!

AKP, Gebze Bölgesi’ndeki ilçelerinde Çayırova ve Darıca İlçe Kongreleri’ni aynı güne sığdırdı. Gebze Yerel Basını’nın sahadan habercilik yapanları bugün adeta “AKP’ye çalıştı.” Her iki kongrede altışardan 12 konuşma, 10 partili tarafından yapıldı. 9 partili hatip tarafından yapılan ilk 11 konuşmada yer yer tanık olunan ana muhalefetteki CHP’ye eleştiride hatipler, toplumsal gerilimi tetikleyecek ifadelerde bulunmadı.

AYDIN: RAHATSIZ OLMADIM. AKSİ OLSA..

 

baran.jpg

Çayırova’daki kongreye CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın’ın katılması gerginleşen siyasetimizde yumuşama adına olumlu bir davet ve katılım olarak dikkat çekti. Aydın da o esnada partisine yönelik eleştirilerde üslup ve ifade biçiminden rahatsız olmayarak hatipleri dikkatle dinledi. Kongre sonrası telefonla görüştüğümüz Aydın, bir CHP’li olarak hatiplerin partisine yönelik eleştirilerinde kendisini rahatsız eden üslup ve ifadelerin yer almadığını belirtip, “Aksi durum olsa, partili kimliğimle gereken tepkiyi gösterirdim” dedi.

“FRENİ PATLAMIŞ KAMYON” MİSALİ…

Günün sonunda, CHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın kongresinin ve günün son hatibi olarak mikrofon alan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Haralop şorolop” diye başladığı ve yağdırdığı eleştirilerini CHP ile sürdürdü. PKK ve FETÖ’yü “Babaları ABD’de İsrail’de, anneleri Türkiye’de” diye tanımlayıp, “Bakıcıları da CHP” diye izah etti.

...BİR “FRENİ PATLAMIŞ” DAHA

KARŞI ŞERİTTEN GELDİ!

 

Çamlı’nın bu sözleri haberi süratle giren bir haber sitesinin haberi veya kongreyi kendisini anons ettirmeden izleyen bir CHP üyesi marifetiyle CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’a ulaştı.  Aktaş’ın Çamlı’ya yanıtı en az Çamlı’nın sert ifadeleriyle eşdeğer düzeyde idi. Üstelik geçen hafta içi kısa süreliğine tatile çıkan Başkan Aktaş sosyal medyadan verdiği yanıtı, “Dönüş hazırlığı” veya “Dönüş yolu” üzerinde hazırlayıp paylaştı. Aktaş, “Bir gün Yeliz, bir gün Ahmet Hamdi olan bu şahsın yarın Kezban olarak karşımıza çıkmayacağını bilemiyoruz” dedi.

AKŞENER VE DEMİRTAŞ’A DA YÜKLENDİ

Milletvekili Çamlı konuşmasının bir yerinde İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i de “Matmazel” diye tanımlayıp cezaevindeki HDP eski eşbaşkanlarından Selahattin Demirtaş’a ismini merkeze alarak atıfta bulunan Çamlı konudan konuya çok ani geçişler yaptığı ve gazetecilerin not almakta hayli zorlandığı konuşmasında ayrıca özetle şunları kaydetti:

İÇTEN SARMALLARA UYANIK OLUN

“Her şey açık. Dost, düşman, işbirlikçi hainler belli. Adam apaçık, ‘düşmanımızsın’ diyor. Rahmetli Erbakan’ın ‘geber’ dediği Beyaz Adam’ın (ABD) adayı (ABD Başkan adayı Joe Biden) var ya. Zavallı titreyerek konuşan adam: ‘İstanbul seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a kaybettirdik. Türkiye’de muhalefeti desteklememiz lazım.’ Hem içten hem dıştan sarmal yiyoruz. Partililerimiz içten gelen sarmallara karşı da uyanık olmalı.

ÖNCESİNDE CAMİYE SONRASINDA TERÖRİSTLERE

Bu sözlere delikanlı Trabzon çocuğu sessiz kalmaz. Ekrem İmamoğlu kaldı. Çıkıp, “Seçimi bana sen mi kazandırdın?” desene. Ben de Trabzonlu’yum, bu (İmamoğlu) nasıl Trabzonlu? Seçim döneminde Eyüp Sultan’a camiye. Seçimden sonra üstelik Diyarbakır’da HDP önünde PKK’dan evlatlarını isteyen annelerin önünden geçerek, arabasının tozunu atarak PKK’lı teröristlere teşekkür etmeye gitti.

CHP İKİ ÇEŞİT FETÖ KURUCUSU

CHP iki çeşit FETÖ’nün kurucusudur. Bu devlette sağladığı imkan neticesinde o tip çıkışlara zemin hazırladı. CHP Genel Sekreteri Kasım Gülek. CIA ile bu (FETÖ kurucusu ve lideri Fethullah Gülen)  şeytanı buluşturan.

15 TEMMUZ TAM BİR CİHAT İDİ

 

Matmazel Meral (İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener) var ya, adı Selahattin olandan kahvaltı daveti gelince, ‘kahvaltı yapalım’ diyen… Başka gidecek yolumuz yok. Dünya olarak belli noktaya geldik. Türkiye olarak artık verecek hiçbir şeyimiz kalmadı. 15 Temmuz tam bir cihat idi. Adamlık vardı. Mermiler yağıyordu üzerimize. Fatih’in göbeğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde tankın altına yatan kalkıp bir daha yattı. Ama neyse ki Kasımpaşalı (Partili Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan) dünya liderimiz vardı.”

KAYBETMEYİ HAZMEDEMEYEN DÜŞÜNCE

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ise Çamlı’ya sosyal medyadan verdiği yanıtında şunları kaydetti:  “Bugün gerçekleşen AKP Darıca İlçe kongresinde konuşan AKP İstanbul Milletvekili, ‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı’nın sarf ettiği cümleler, kaybetmeyi hazmedemeyen düşüncenin ürünüdür. Gayri ciddi seviyesiz ve ahlaksız sözlerini kendisine iade ediyorum hem Yeliz hem de Ahmet olarak alsın.

AYRIŞTIRMA VE BÖLÜCÜLÜĞÜN AÇIK NET GÖSTERGESİ

Bir milletvekiline yakışır olmayan bu sözleri bu devirde insanlar sokakta kurmaya utanırken maalesef beyefendinin seviyesi yerlerde geziyor.

Konuştuğu her cümle milleti ayrıştırmanın, kutuplaşmanın, bölücülüğün

açık ve net göstergesidir.

 

FETÖ İLİŞKİLERİ AYAN BEYAN ORTADA İKEN

 

Yıllarca birlikte yol yürüdüklerini, “ne istediler de vermedik” itirafını yapanlar, menfaatleri bitince suçlayan bu zihniyetin FETÖ terör örgütüyle olan tüm ilişkileri ayen beyan ortada iken, Cumhuriyet Halk Partisi’ne çamur atmaya, karalamaya hakları ve hadleri yoktur.

 

TAKMA ADLARI GİBİ, HÜKÜMSÜZDÜR

 

Birgün Yeliz, birgün Ahmet Hamdi olan bu şahsın yarın Kezban olarak karşımıza çıkmayacağını bilemiyoruz.

O yüzden söyledikleri kendi takma adları gibi hükümsüzdür. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.