İLKSAN’da seçimler 19 Haziran’da

İLKSAN’da seçimler 19 Haziran’da

İLKSAN’da korona tedbirlerinden ötürü ertelenen delege seçimleri 19 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek. İlimiz geneli 12 ilçeden seçilecek 16 temsilci, kendi aralarında dört il delegesini seçecek

İlimiz ve Gebze Bölgesi’nde dört eğitim sendikasının büyük önem verdiği, 03 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek iken o süreçteki Koronavirüs tedbirleri ve esneklik tanınmasına karşın İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı - İLKSAN yönetiminin Milli Eğitim Bakanlığı’na başvurusunun ardından ertelenen İLKSAN temsilci/delege seçimleri bu hafta sonu, 19 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek. İlimizin dört ilçesinden ikişer, sekiz ilçesinden birer olmak üzere toplam 16 ilçe temsilcisi seçilecek. O temsilciler kendi aralarından İLKSAN seçiminde oy kullanabilecek dört il delegesini belirleyecek. Yine önümüzdeki dönemin İLKSAN İl temsilcisi de, dört il delegesi arasından seçilecek.

SANDIĞA GİDİLECEK

Gebze ve Darıca’da ikişer, Çayırova ve Dilovası’nda birer temsilcinin belirlenmesi için sandığa gidilecek. Eğitim Bir-Sen ve Türk Eğitim-Sen, Gebze Bölgesi’ndeki dört ilçede aday çıkarttı. Eğitim-Sen ve Eğitim-İş sendikaları Gebze ve Darıca İlçeleri için adayları ortak belirledi. Çayırova için ayrı aday çıkartırken Dilovası için aday göstermedi.

EĞİTİM BİR – SEN

Gebze: Orhan Duman ve Ramazan Taptı

Darıca: Mustafa Sağdıç ve Suat Yapıcı

Çayırova: Ali Zeyneloğlu

Dilovası: Sami Alak

TÜRK EĞİTİM-SEN

Gebze: Erdoğan Tali ve Şinasi Aydın

Darıca: Okay Yıldırım ve Feyyaz Demirbaş

Çayırova: Hüseyin Murat Evcim

Dilovası: Fatih Gözütok

EĞİTİM-SEN / EĞİTİM-İŞ

Gebze: Cahit Canan ve Hamide Yılmaz

Darıca: Evrim Kurt ve Esra Türker

EĞİTİM-SEN

Çayırova: Ayaz Gönüldaş

EĞİTİM-İŞ

Çayırova: Adem Eliçora

SEÇİM GÜNÜ VE YERLERİ

İlçelerde Milli Eğitim Müdürlükleri nezaretinde 19 Haziran Cumartesi günü 09.00 – 17.00 saatlerinde Gebze’de Kroman Çelik İlkokulu, Darıca’da Bağlarbaşı İlkokulu Çayırova’da Öğretmen Şevket Özay İlkokulu Dilovası’nda Solventaş İlkokulu seçimin gerçekleşeceği okullar olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.