İlknur Başer görevler ve işçi sınıfı paneli için geliyor

İlknur Başer görevler ve işçi sınıfı paneli için geliyor

SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi İlknur Başer partisinin Gebze İlçe Örgütü’nün konuğu olarak Gebze’ye geliyor. Başer, 29 Ekim’de “Güncel görevler ve işçi sınıfı” başlıklı panelde konuşacak

SOL Parti Gebze İlçe Örgütü 29 Ekim Cumartesi günü 17.00'da Hacı Halil Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Beşiroğlu Altınhan Kat:1'de bulunan Gebze İşçi Dayanışma Evi'nde “Güncel Görevler ve İşçi Sınıfı” başlıklı panel gerçekleştirecek. Panele konuşmacı olarak SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi İlknur Başer katılacak.

ilknur-baser-2.jpg

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunu olan İlknur Başer; SOL Parti’nin kökü konumundaki Özgürlük ve Dayanışma Partisi – ÖDP’de de aynı görevde bulunmuştu. Başer günümüzde SOL Parti’nin Gizem Gül Kürekçi, Hayri Kozanoğlu ve Önder İşleyen ile birlikte dört başkanlar kurulu üyesinden biri.

 

Başer hakkında bu yılın şubat ayında Çorum’da, Kadeş Meydanı ve Gazi Caddesi’nde, “Bu böyle gitmez, değiştirelim, sol emektir” başlıklı parti bildirişimi dağıtımından sebep, Türk Ceza Kanunu’nun ünlü 301’nci maddesinden dava açılmış; Başer tepkisini, Açılan dava, bir siyasi partiye ‘siyaset yapamazsınız’ demenin davasıdır. Açtıkları davalarla; halka sefalet, karanlık içinde yaşamı dayatan bu iktidarı değiştirme, insanca yaşanacak bir ülkeyi kurma irademizi asla kıramayacaklar” diyerek göstermişti.

 

Başer, Cumhuriyetimiz’in kuruluşunun 99’ncu yılında SOL Parti Gebze İlçe Örgütü’nün konuğu olacak.  SOL Parti Gebze İlçe Örgütü Başkanı Okan Şimşek panele tüm emekçilerin ve emek dostlarının davetli olduğunu söyledi.

  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.