“İlke edindik, görev bildik”

“İlke edindik, görev bildik”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” dedi.

CHP Gebze İlçe Örgütü mahallelerdeki mahalle toplantılarına aralıksız devam ediyor. Mahalle toplantılarının sonuncusu İnönü ve Gaziler Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Fatih Altıparmak, CHP Gebze Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el bırakmayacağız.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu akşamki ziyaretimiz İnönü ve Gaziler Mahallesindeydik. Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Birim başkanımız Murat Akçay, Hüseyin Aşcı ve yönetimlerine kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz.  Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik.  Katılım sağlayan, il yöneticimize, meclis gurubumuza gençlik kollarımıza ve kadın kolları başkanımıza yönetim kurulu arkadaşlarıma ve teşekkür ederim” dedi.

Haber: Anıl Coşkun Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.