İlk ziyaretim İrfan Ayar’a olacak

İlk ziyaretim İrfan Ayar’a olacak

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu tüm partilerin ilçe başkanlarını ziyaret edeceğini, ilk AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’dan başlayacağını söyledi

Gelecek Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nda bir süre önce kurucu ilçe başkanı olarak göreve atanan Müslüm Osmanoğlu ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Osmanoğlu, Partili Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partileri hakkındaki olumsuz söyleme karşın, “Benim Cumhurbaşkanlığı makamına çok büyük saygım var. Cumhurbaşkanımızın o sözlerini tasvip etmiyorum. Gelecek Partisi Gebze İlçe Teşkilatı olarak bütün partilerin ilçe teşkilatlarını ziyaret edeceğiz. İlk ziyaretimi de AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a yapacağım. Bütün partilerin ilçe teşkilat başkanları tanıdığım arkadaşlar. İrfan Ayar’dan sonra CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve diğer siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret edeceğim” dedi.

MECLİSE SEÇİLSEYDİM…

2019 yılındaki yerel seçimlerde Millet İttifakı CHP’den Darıca Belediye Meclis Üyesi adayı olan Osmanoğlu bu sürecin hatırlatılması üzerine yöneltilen sorulara, “Hemşeri derneklerinin kanaatiyle aday oldum. Şayet seçilseydim şahsıma böyle bir teklif gelmezdi. Gelseydi de ben kabul etmez, o süreci tamamlardım” diye konuştu.

ADAYI ÜYE BELİRLEMELİ

Osmanoğlu siyasette seçim sistemi üzerine yaptığı değerlendirmede ise siyasi partilerde milletvekili ve belediye başkan adaylarının üyeler tarafından belirlenmesi gerektiğini savundu ancak ne tür bir yöntem belirleneceğine dair partisinin herhangi bir kararı veya açıklamasının henüz olmadığını söyledi. Osmanoğlu baraja da karşı olduğunu kaydetti.

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ilçe teşkilatında gerçekleşen basın toplantısına gündemdeki Covid-19 sürecine değinerek başladı. Sağlık Bakanlığı’nın çalışmalarını başarılı bulduğunu söyleyen Osmanoğlu kendilerinin de bu süreçte şartlar nezdinde çalışmalarda bulunduklarını kaydetti. Gebze’de 409 partili arasından 25 kişilik yol arkadaşlarını seçtiklerini dile getirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile fikirlerinin örtüşmesinden ötürü Gelecek Partisi’nde yer aldığını ve görevi kabul ettiğini kaydeden Osmanoğlu ayrıca iş ortaklığı içinde de olduğu Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’e teşekkür etti.

Türkiye’de bir parti kuruluyorsa bir ihtiyaçtan, eksiklikten dolayı kurulacağını ve kurulduğunu kaydeden Osmanoğlu, “Davutoğlu ihanet mi etti diye sorular var hala ortada. TBMM’de üst kademedeki milletvekilleri Davutoğlu’nun yetkilerini kısıtlamaya yönelik imza kampanyası başlatmışlardı. Biz burada 25 kişiyiz, arkadaşlarım benim hakkında öyle bir kampanya başlatsa ben burada durmam. Genel başkanımız da durmamıştır” diye konuştu. Osmanoğlu, Davutoğlu’nun Kocaeli ve Gebze’ye özel bir önem verdiğini, Gebze İlçesi ne de ziyarette bulunacağını söyledi.

Türkiye’nin çıkarları söz konusu olduğunda bir araya gelinmesi gerektiğine dikkat çeken Osmanoğlu kendilerinin de kişi ve parti ayrımında bulunmadan birleştirmeye ve barıştırmaya geldiklerini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)divan-(1).jpgsalon-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.