İlk sözümüz halk son sözümüz halk

İlk sözümüz halk son sözümüz halk

CHP Gebze İlçe Başkan adayı Gökhan Orhan adaylığını görkemli bir toplantıyla açıkladı. Orhan aktif siyasette ilk sözlerinin halk olduğunu, son sözlerinin de halk olacağını söyledi

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 19 Ocak Pazar günü gerçekleşecek kongresi öncesi başkan adaylarından Gökhan Orhan adaylığını CHP Gebze İlçe Örgütü’nde düzenlediği görkemli bir toplantı ile açıkladı.

ADAYLARI YANINA DAVET ETTİ

Orhan sözlerinin sonunda diğer dört başkan adayı; CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile İsmet Kara, Serdar Tüze ve Sait Aydın’ı da yanına çağırarak parti içi birlik beraberlik mesajını en somut şekilde verdi.

adaylarla.jpg

SOKAKTA, HALKIN YANINDA…

Orhan, CHP’nin iktidar olacağına olan inançlarıyla salonlarda, kapalı kapılar ardında değil sokakta halkın yanında, sorunların odağında güçlü bir muhalefet olmak için aday olduklarını söyledi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcılığı süren, bir dönem CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Gökhan Orhan aktif siyasette ilk sözlerinin halk olduğunu, son sözlerinin de halk olacağını söyledi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

CHP Gebze İlçe Örgütü’ndeki açıklamaya CHP Gebze İlçe Başkanı ve başkan adayı Musa Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimleri ile birlikte CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve eski başkanı Ozan Aksu; CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş; Gebze Belediyesi eski Başkanı Mehmet Emin Akın, aralarında Sedat Tatar, Güner Anlar Baş, İsmet Yılmaz, Özkan Koçak, Gülabi Kaya, Mustafa Kaya’nın da bulunduğu CHP Gebze İlçe eski başkanları, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, belediye meclis üyeleri, KAI Gebze Başkanı Metin Baytöre, Doktor Mustafa Anaç, Gökhan Orhan’ın eşi Cansu Orhan ile ailesi ve çok sayıda partili katıldı.

SEÇİM DÖNEMİNDE DE BEKLERİZ

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmada parti içi yarışlardaki adaylık açıklamasına gösterilen ilgiyi genel ve yerel seçim dönemlerinde görmek istediklerini de kaydetti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, slayt gösterisinin ardından mikrofon alan Gökhan Orhan özetle şunları kaydetti:

ÖRGÜTLÜ GÜÇ OLMADAN OLMAZ

“Bulunduğumuz bütün görevleri hakkıyla yaptığımıza inanarak sizlerin de desteğiyle bugün burada Gebze İlçe Başkanlığı’na adayız. Bu kürsüye çıkarken sizlerden aldığım güçle buradayım. Çünkü örgütlü güç olmadan gericiliğe karşı dikilemeyiz.

saygi-003.jpg

BAŞARI İNANÇLA KAZANILIR

Demokrasiye, insan haklarına ve özgürlüklere olan adanmışlığımızla buradayız. Çünkü zaferler adanmışlıklarla kazanılır. Mücadeleye, direnişe, örgütlülüğe olan inancımızla buradayız. Çünkü başarı inançla kazanılır.

TARAFIZ

Emperyalist saldırılara karşı ülkemizin bağımsızlık meşalesini yakan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının cesaretiyle buradayız. Çünkü emperyalizmle mücadele, cesaretle yapılır.

Tarafız. Dün olduğu gibi bugünde tarafız. Demokrasi mücadelesi verenlerin, ben değil biz diyenlerin, geri adım atmayanların, ötekileştirilenlerin, kadınların ve gençlerin tarafıyız.

DİRENCİMİZİN KAYNAĞI

Hak hukuk adalet diye haykıranların, 68 yaşına rağmen 420 kilometre yol yürüyenlerin, hesapsızca ve inandıkları mücadeleyi verirken idam sehpalarına çıkıp 24 yaşlarında kendini Türkiye’nin bağımsızlığına armağan edenlerin tarafıyız.

Bu salonlarda hala onların ve o ruhla Gezi direnişini örenlerin inancı zaferimizin direncimizin kaynağı oluyor.

BİRLEŞTİREN OLMAK İÇİN

Parti içinde ötekileştiren değil birleştiren olmak için adayız. Sevginin, mücadelenin ve birlikteliğin hâkim olduğu bir dönem inşa etmek için adayız. Hayatın her noktasında birlikte yol yürüdüğümüz kadınlarımızla, şiddetin hiçbir türlüsünün olmadığı, katılımın kotalarla sınırlandırılmadığı bir siyaset anlayışı ile yönetmek için adayız.

Siyasetten uzaklaşmış, uzak duran ya da durdurulan gençlerimizi partimize kazandırmak için adayız. Salonlarda, kapalı kapılar ardında değil sokakta halkın yanında, sorunların odağında güçlü bir muhalefet olmak için adayız.

salon-011.jpg

TOPLUM ÇIKARLARI

Polemik değil sorunlara çözüm üretecek politik kadrolar oluşturmak, toplumsal çıkarlarını gözetecek politikalar üretmek için adayız.

Kısacası kadınlar, gençler, çocuklar, doğa ve gelecek günleri inşa etmek için, haklarımızı gasp edenlerle mücadele etmek için, özgürlüğümüze işimize aşımıza göz koyanları aydınlığımızla yenmek için adayız.”

tebrik-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.