İlk hedefimiz ligde kalmak

İlk hedefimiz ligde kalmak

Ankara’daki A kursunu tamamlayan İzmit Belediyespor Başantrenörü Mert Köprücü, önceki gün yapılan antrenmanda takımının başında yer aldı. Köprücü yaptığı açıklamada ilk hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi temsilcimiz İzmit Belediyespor’da Başantrenör Mert Köprücü, Ankara’daki A kursunu tamamlayarak önceki günden itibaren takımının başına geçti.  Atatürk Spor Salonu’nda kısa bir toplantının ardından önceki gün Köprücü yönetiminde antrenman yapıldı.  Sezona açılışındaki gibi 6 basketbolcunun yer aldığı çalışmada yeni transferlerden iki Amerikalı Tan White ve Bernice Mosby ile Milli Takım kampında bulunan Melike Bakırcıoğlu yer almadı.  Bu sporcuların 10 Eylül’den sonra takıma katılacakları belirtildi. 

HERKES BU KONUDA BİLGİLENSİN

Açıklamalarda bulunan Başantrenör Mert Köprücü, “Öncelikle şunu belirtmeliyim, burası Süper Lig, burada her şey farklı. 4 tane yabancının olduğu 3 tane sahada bir tane bench’te kuralı var. Bunu söylemeliyim ki herkes bu konuda bilgilensin. Biz üç yabancıyı aldık, sonuncusu için bekliyoruz. Bizim de bir bütçemiz var bize uygun olanını alacağız. Fiyatlar çok arttı. Sonuçta biz belediye takımıyız, İzmit’in parasını kullanıyoruz. Bunun farkındayız, en doğru transferi yeteneği, bütçesi her şeyi ile bize uygun olan kişiyi bulup almak istiyoruz. 12 kişilik kadromuz tahminimize göre 15 Eylül’e kadar tamamlanacak. O zamana kadar atletizm, kuvvet ve salon antrenmanları yapacağız. Ondan sonra da hazırlık maçları dönemi başlayacak” dedi. 

İZMİT’TE TURNUVA YAPMAK İSTİYORUZ

Turnuvalara katılacaklarını belirten Köprücü, “Dışarıda turnuvalardan teklifler var, oralara gideceğiz. Bir tane de İzmit’te yapmak istiyoruz. Ama şuanda henüz net bir şey yok. Biz burada ki turnuvayı yaparsak ülke içindeki takımları davet edeceğiz. Ama dışardan gelen turnuva tekliflerinde iki tane Türkiye’den iki tane de Avrupa’dan takım olacak. Bütçeler çok yukarıda biz ilk senemizde kesinlikle ligde kalmak hedefinde olacağız. Çünkü bizim bütçemiz çok mütevazi, ligde kalıcı olmalıyız ama bunu da taraftarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Herkesi salonlara bekliyoruz. Yeni transferlerimizde takıma yavaştan katılmaya başladı. Yabancılarımızdan bir tanesi yarın takıma katılacak. Diğeri ise önümüzdeki hafta içi itibariyle takımdaki yerini alacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.