İlimitepe FK’da Aldırmaz bırakıyor

İlimitepe FK’da Aldırmaz bırakıyor

​​​​​​​Bu sezon Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren, Play-Off’a kalan İlimtepe FK’da yönetim kurulu ve teknik ekip, yeni dönem görev almayacak.

Aynı zamanda kulüp başkanlığı görevini de yürüten, takımın teknik Sorumsu Hüseyin Aydırmaz, 31 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurulda görev alamayacakları açıkladı. Aldırmaz’ın sosyal medya hesabında yaptığı açıklama şöyle:

“31 MAYIS’TAKİ KONGREDE ADAY DEĞİLİZ”

“Yaklaşık 2,5 yıldır büyük bir onurla görev yaptığım Körfezimizin incisi Süper Lig’in tek temsilcisi İlimtepe Futbol Kulübü başkanlığı ve teknik direktörlük görevim 31 Mayıs tarihinde sona ermektedir. Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulda yönetimimiz aday olmayacaktır. Antrenörlerden kurulu yönetimimize şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevde bize desteğini esirgemeyen Körfez Belediyesi Başkanı Sayın İsmail Baran’a Spor Danışmanı ve Koordinatörü Metin Özkan’a çok teşekkür ediyorum”

“ÖNÜMÜZ HEP KESİLMEK İSTENDİ”

 “Körfez’in bütün yaş gruplarında liglere katılım sağlayan tek takımı olduğumuzu spor kamuoyu ile paylaşmaktan büyük bir onur duymaktayım. Ancak ne gariptir ki, hep önümüz kesilmektedir. Doğru düzgün bir saha çalışması yapamayan, küçük bir destekle BAL’a çıkabilecek şansı yakalayan ancak takdirinden çok önü kesilen anlayışlarla bir yere varamayacak olduğumuzu anlamış bulunmaktayım” dedi.

“DESTEK OLAN HERKESE

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İlimtepe FK Teknik Sorumlusu Hüseyin Aldırmaz, birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür ederek, “Spor yapan gençlerimizi ehliyetli insanlarla doğru eğitimle yönlendiren anlayıştan vazgeçmedik. Sonuna kadar mücadele eden yapımdan asla vazgeçmedim. Bize destek olan herkese, birlikte çalıştığım yönetim ve denetim kurullarıma, tüm kategorilerdeki futbolcu kardeşlerime teşekkür eder, spor kamuoyunun bilgisine sunarım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.