İlhan Yıldırım ilçe başkanlığından istifa etti

İlhan Yıldırım ilçe başkanlığından istifa etti

  AKP Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım Belediye Başkan Aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etti. Geçtiğimiz hafta içi...

 

 

AKP Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım Belediye Başkan Aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etti. Geçtiğimiz hafta içi yapılan ilçe başkanları toplantısının ardından Karamürsel ilçe Başkanı Ahmet Türkel ve Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun’un ardından istifası beklenen Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım’da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte il başkanlığına gelerek istifasını vererek, aday adayları kervanına katıldı.
 
CİVELEK’E TESLİM ETTİ
Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığına Yönetimiyle birlikte gelen Yıldırım, istifa öncesinde AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu SKM Başkanı Halit Çokan’la birlikte görüşmeler yaparak, bir anlamda helallik istedi. İstifasını İl Başkanı Mahmut Civelek’e ileten Yıldırım şunları söyledi, aday adaylık sürecinin ülkeye Kocaeli ye Dilovası’na hayırlar getirmesini dileyen Yıldırım, yaptığımız istişareler sonucundan belediye başkan aday adaylığı için görevimizden istifa ettik” dedi.
 
DİLOVASI KAZANACAK
Şuan da Dilovası’nda 13 tane aday adayı olduğunu dile getiren Yıldırım, hep birlikte kardeşçe bir süreç geçirecek, birbirimizin elinden tutarak genel merkezin, vereceği karar doğrultusunda kim aday olursa onun için çalışacağız, diyerek, yerel seçim sonucunda Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak Kocaeli’ne en çok oy alan 3 ilçe arasına girip, tekrardan Ak Parti bayrağını Dilovası’nda dalgalandıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.