İlçemiz için tekrar bir araya geleceğiz

İlçemiz için tekrar bir araya geleceğiz

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü’ye konuk olan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gebze için tekrar bir araya geleceklerini söyledi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe başkan yardımcıları, geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren ve ilçe başkanı olarak seçilen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköyltü’yü ziyaret etti.
CHP Gebze ilçe binasında gerçekleştirilen görüşmede konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Gerçekleştirilen kongre ardından başkanlığa seçilmenizi tebrik ediyorum. Sizin nezdinde tüm yöneticilere de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum, önümüzdeki süreçte ilçemiz için tekrar bir araya geleceğiz ve ortak değerler üzerinde Gebze’nin yararına olacak konularda fikir alış verişi yapacağız” dedi. 
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetiminin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, "Nazik ziyaretlerinden ötürü Mustafa Türel ve yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette yerel gündeme dair konular hakkında değerlendirmeler de yapıldı. 
ORTAK PAYDAMIZ GEBZE 
Türel ve ilçe yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü’ye de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Türel ve beraberindekiler, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığına Seçilen Burak Uluköylü ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ise, “Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin bu ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Farklı partilerde siyaset yapmamıza rağmen ortak paydamız Gebze ve Gebzeliler’in çıkarlarıdır. Bu doğrulta İYİ Parti olarak her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.  (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum