İlçe başkanları listeleri değerlendirdi

İlçe başkanları listeleri değerlendirdi

Gebze’deki siyasi partilerin ilçe başkanları milletvekili aday listeleri ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundular.

AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar liste ile ilgili olarak, “Listemizin bölgemizi, ülkemizi hayırlı uğurlu olsun. Teşkilatlar olarak iyi çalışabilirsek Kocaeli’deki dokuz vekil çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Gebze bölgesinin 3 vekili olacak diye çalışıyoruz. Gebze’ye de bir teveccüh var. İyi çalışırsak Gebze olarak en iyi sonucu alacağız. En iyi sıralamayı partimiz koydu. Herkesin gönlünde farklı adaylar olabilir. Ancak liste açıklandı mı iş tamamdır.” dedi.

LİSTEYE SAHİP ÇIKACAĞIZ

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise yaptığı açıklamada, “Liste olmuş ve bitmiştir. Biz mücadelemizi verdik. Liste arzu ettiğimiz şekilde değil ama sonuçta Türkiye bir yol ayrımında bütün vekillerimize de sahip çıkıyoruz.

Bu saatten sonra birlik ve bütünlük içerisinde seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz. Gebze’nim temsiliyet noktasında yeteri kadar yer alamadığı için sıkıntı yaşıyoruz. Onun dışında milletvekillerimiz hepsi pırıl pırıl.” diye belirtti. 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Sayın genel başkanımızın dediği partililerimiz değil dava arkadaşlarımız vardır. Bizler de bu şuurlu aday adayı ve aday olan tüm herkes bu gözle bakıyoruz. Aday olmuş olan tüm dava arkadaşlarımızın yanındayız, onları destekliyoruz. Listemizin Kocaeli’ne ve Gebze’ye hayırlı olmasını diliyoruz. Genel başkanımızın ve genel merkezimiz bu yönde karar vermiş. Teşkilatlar olarak bu listeye sahip çıkacağız.” diye konuştu.

KALİTELİ VE DONANIMLI

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Listemiz çok güzel. İkinci sıra adayımız Recep Sarıdoğan ailesi Gebze’de ikamet ediyor. Ancak işyerinin Körfez’de oturuyor. İkinci sıra ve dördüncü sırayı Gebze olarak görüyoruz. Birinci sıra Gebze’den olabilir miydi? Olabilirdi. Listemizi çok kaliteli ve iyi bir liste olarak değerlendiriyoruz.” dedi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, “Listeye bakıldığı zaman bölgemize en fazla değeri veren partinin İyi Parti olduğu adaylarından da belli oldu. Üçüncü sıra adayımız Harun Demirkaya bölgemizde yetişmiş ve yaşamının büyük bir bölümünü bölgemizde idame ettiren kıymetli bir hocamız. Birinci sıra milletvekilimiz sanayicimiz olup Dilovası’nda fabrikası var. Demirciler Köyü’nde çiftliği olup orada ikamet edip oyunu orada kullanmakta. Bir ve üçüncü sıra ile Gebze’ye hiçbir partinin vermediği değer verilmiştir. Hem kalite ve hem donanım açısında en iyi liste olduğu kanısındayım.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.