İl Tanıtım ve Geliştirme toplantısı gerçekleştirildi

İl Tanıtım ve Geliştirme toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı’nın 7’inci buluşması Kartepe Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtım Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) iş birliğinde düzenlenen Kocaeli İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı’nın 7’inci buluşması Kartepe Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda önceki gün gerçekleşti. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’in başkanlığında yapılan toplantıya; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Kocaeli Müze Müdürü Serkan Gedük, TGA Temsilcileri Mehmet Aydın Demir, Serkan Yılmazer, Yakup Demir ve kurul üyesi temsilcileri katıldı. 13 maddenin değerlendirildiği toplantı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün MARKA’dan mali destek almaya hak kazanan “Kerpe Sualtı Arkeoparkı” projesinin tanıtımı ile başladı.
PROJE BEĞENİ TOPLADI
Kocaeli Müze Müdürü Serkan Gedük tarafından gerçekleştirilen sunumda çalışmalar slayt eşliğinde tüm detaylarıyla anlatıldı. Proje, kurul tarafından beğeniyle karşılandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Taşdelen ise gündemde yer alan Türk Mutfağı Haftası, Turizm Haftası, ilimizde ağırlanacak yerli ve yabancı influencerlar, etkinliklerin bir takvimde birleştirilmesi, sportif etkinlikler ve aksiyon planı çerçevesinde farklı projelerden oluşan çalışmaları ise kurul üyeleriyle birlikte tek tek değerlendirerek, istişarede bulundu.

Haber: Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.