İl Sağlık Müdürü istifa etti

İl Sağlık Müdürü istifa etti

*Kocaeli İl Sağlık Müdürü sürpriz bir şekilde görevinden istifa etti.

Kocaeli  İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney istifa ettiğini duyurarak asıl mesleği olan hekimlik görevine döneceğini belirtti. 

Ergüney’in açıklaması şu şekilde: “23 Eylül 2020 Çarşamba günü itibarıyla yürütmekte olduğum Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevinden şahsi kararım ile istifa etmiş bulunuyorum. 2002 yılından beri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber bir dava aşkı ile başlamış olduğumuz ve heyecanımızı hiç yitirmediğimiz Sağlık Bakanlığı nezdindeki idarecilik sürecimizi böylece nihayete erdirmiş oluyorum. İnşallah 1 Ekim 2020 tarihi itibarı ile klinik ve akademik çalışmalarıma kaldığım yerden devam etmek üzere, asıl mesleğim olan hekimlik görevine dönmüş olacağım.” 

  “AZ KONUŞTUK AMA KİMSEDEN KORKMADAN YOLUMUZA DEVAM ETTİK”

 “Sağlık Bakanlığımızın atayacağı yeni İl Sağlık Müdürümüzün bayrağı bıraktığımız yerden alarak en üst seviyeye taşıyacağına inanıyor, kendisine ve ekibine şimdiden başarılar diliyorum. Yaklaşık üç yıla yakın bir süredir de Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Bu süreler zarfında vatandaşlarımızın yüksek teveccühü sayesinde sorunların üzerine yüksek bir moral ve cesaretle giderek, ekiplerimizle gece gündüz demeden elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Hep hizmet üretmeye çalıştık. Çok çalıştık, az konuştuk ama kimseden korkmadan yolumuza devam ettik.” diyerek istifa ettiğini duyurdu.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.