İl Kültür Müdürlüğü fuara katıldı

İl Kültür Müdürlüğü fuara katıldı

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,  Kültür ve Turizm Bakanlığı Koordinasyonunda organize edilen, " 10. Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı" ve "3. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi"nin açılışına katıldı.

Orta Doğu Turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olması hedeflenen fuarda, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Şube Müdürü Hülya Özer, Ayniyat Saymanı Turgut Dursun ile turizm personeli Seda Ulutürk’ten oluşan heyet, açmış olduğu stantta ilimizin tarih, kültür ve turizmini anlattı.

PİŞMANİYE İKRAM EDİLDİ

Büyük ilgi gören Kocaeli standında, gelen konuklara İzmit’in meşhur pişmaniyesi ve pişmaniye kolonyası ikram edildi. Ayrıca ziyaretçilere CD, broşür, tanıtım kitapçıkları ile ilimize ait çeşitli hediyelerden oluşan birde çanta hediye edildi. İl Müdür vekili Ercan Yamen, Her yıl olduğu gibi bu yılda Kocaeli’ye gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirterek başarılı bir fuar geçirdiklerini söyledi. 29 Eylül pazar gününe kadar açık olacak fuarda yurt içi ile birlikte İran, Azerbaycan, Gürcistan ve Irak'tan toplam 350 firma yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.