İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

Mahallerde yapımı devam eden ve içerisinde oyun grupları, fitness spor aletleri, kamelyaların yanı sıra basketbol, voleybol ve mini futbol alanlarının da yer alacağı entegre parkları denetleyen Başkan Büyükgöz, “Pandemi döneminde evlerinde kalmak zorunda

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçede yapımı devam eden park ve bahçeleri inceledi. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki parklara her geçen gün yenileri ekleniyor. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla yeni parkların yapım çalışmalarını hızlandıran park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler; Yenikent’te kaykay pistinin yanı sıra Köşklüçeşme, Gaziler ve Beylikbağı’nda yeni park inşa ediyor. Yapılan çalışmaları sahada denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklar ve gençler bizim önceliğimiz.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Çocuklarımızın güven içerisinde oyun oynayıp enerjilerini harcayabilecekleri yeni parklarımızı kazandırmak üzere çalışıyoruz. İçerisinde oyun grupları, fitness spor aletleri, kamelyaların yanı sıra basketbol, voleybol ve mini futbol alanlarının da yer alacağı entegre parklarımızı ilçemizin mahallelerine kazandıracağız. Pandemi döneminde sağlıklı kalabilmeleri için evlerinde kalmak zorunda olan evlatlarımız, bu yeni parklarımızda gönüllerince eğlenerek zaman geçirebilecek. Parklarımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.