İktidarın yolu umudu örgütlemekten geçiyor

İktidarın yolu umudu örgütlemekten geçiyor

CHP Çayırova İlçe Başkan adayı Binali Eniş; Barış, kardeşlik, sevgi gelecek için aday olduklarını belirtti. Eniş, “İktidarın yolu umudu örgütlemekten geçiyor” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nde, bir önceki kongrede başkanlığı az farkla kaybeden, bu dönem şansını ikinci kez bu kez olağanüstü kongrede deneyen Binali Eniş; Barış, kardeşlik, sevgi gelecek için aday olduklarını belirtti. Eniş, “İktidarın yolu umudu örgütlemekten geçiyor” dedi. Eniş şunlardı kaydetti:

 

“Gün, kişisel zaaflarımızı parti dışında tutarak CHP' ye yaraşır bir vakar ve disiplin içerisinde, ülkemizi karanlık amaçlarına alet etmek isteyenlerle mücadele günüdür.

GENÇLERİMİZ İŞSİZ UMUTSUZ

Türkiye'nin geldiği durum ortada. Her alanda saray merkezli tek adamın başına buyruk yaptırımlarıyla kötü günler yaşıyoruz. Karşımızda 21 yıllık bir iktidar. Cumhuriyet tarihinden bu yana içinde kini, nefreti kartopu gibi büyüten bir anlayış ile karşı karşıyayız. Ekonomi sonsuz bir boyutta geri gitmekte ve insanlarımız açlıkla terbiye edilmekte gençlerimiz işsiz, umutsuz. Aydın kesim baskı altında, hiçbir dönemde olmadığı kadar korku topluluğu yaratılıyor. Seçilmişler görevlerinden alınarak yerine isimler atanıyor.

83 MİLYONUN ORTAK SESİ

Fakat bundan böyle tek adamın iki dudağı arasına sıkışmış bir Türkiye değil 83 milyonun ortak sesi olan bir Türkiye olacaktır. 31 Mart ve 23 Haziran bize gösterdi ki inanç bizde, umut bizde, güç bizde. O zaman geriye bir tek şey kalıyor. İktidar için umudu örgütlemek. Bizler umudu örgütlemeye umudu büyütmeye geliyoruz. Ben size kimseye ayrım yapmadan çalışan tüm örgütü kucaklayan bir ilçe başkanı olacağımın sözünü veriyorum.

Davamız koltuk davası değil, cebimizde projelerimizle, inandığımız yoldaşlarımızla geliyoruz.

Bu bağlamda, Cumhuriyet Halk Partisi'ne faydasının olacağını düşündüğünüz tüm proje ve önerilerinize de açık belirtmek isterim. Çayırova'mızın sorunlarını biliyoruz.

Genel merkezimizin istediği çalışmaları görevimiz gereği en kısa sürede tamamlayacağız. Çayırova’da girilmedik hane bırakmayacağız. Sandık güvenliği, okul sorumluları, sahada lojistik destek veren ekipleri hemen oluşturacağız.

Tüm partililer ile sık sık toplantılar yaparak çözüm odaklı çalışacağız.

Bizler böylesine önemli bir göreve örgütümüzle kol kola çalışmak için adayız. Ötekileştirmelere son vermek için adayız. Örgütü tek yumruk yapmak için adayız. İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak için adayız. Barış, kardeşlik, sevgi, gelecek için adayız.

Altılı masanın kararına saygı duyarak; Sayın Genel Başkanımızın Türkiye'nin 13.Cumhurbaşkanı olması için emeğimizi ve alınterimizi ortaya koymak için adayız.

Saymış olduğum ve daha da sayabileceğim bu maddeler, benim ve yönetimdeki arkadaşlarımın anayasasıdır, olmazsa olmaz ilkelerimizdir. Ben ve yol arkadaşlarım yolu genel başkanımızın yoludur.

TÜM HALKIN ÖRGÜTLENDİĞİ BİR YER

İlçe örgütümüzü  Çayırova'daki tüm halkın örgütlendiği ve toplanıldığı bir yer haline getireceğiz. Bunu Çayırova'daki tüm işçi, emekçi, kadın, genç, emekli tüm toplumsal kesimlerle birlikte yapacağız. STK'larla birlikte yol alacağız. Bütün bunları tek başımıza başarabilmemiz hiç birimiz için mümkün değil elbette.

Atatürk'ün dediği gibi, ‘Türk toplumunda kadının ve erkeğin yeri yan yanadır.’ Bütün bunları kadınlarımız gençlerimiz ile sizlerle hep birlikte yapacağız. Şimdi güçlü iktidar için güçlü örgüt kurma zamanı. Benimle birlikte yola çıkan inançlı, inatçı, insancı ve toplumcu yoldaşlarım adına bize olan güveninizi sarsmayacağımıza söz veriyorum. Hepinizi en içten selam ve saygılarımla selamlıyorum. Yolumuz yolunuz açık olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.