İktidarın tek alternatifi Yeniden Refah Partisi’dir

İktidarın tek alternatifi Yeniden Refah Partisi’dir

23 Haziran’daki İstanbul seçim sonuçları üzerinden değerlendirmede bulunan Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez iktidarın tek alternatifi olduklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez dün yaptığı yazılı basın açıklamasında gündeme ilişkin konuştu.
 “AK PARTİ KARAYA VURMUŞ GEMİDİR”
Aykan Dönmez, “AK Parti artık karaya vurmuş bir gemi durumundadır ve her geçen gün su alarak batmaktadır. Ülkemizde kaos ortamı yaşanmasına sebep olan Ak Parti’nin dış politika da yaptığı hatalardır. Bazı siyasetçilerin şahsiyetsiz tutumları yüzünden ülkemiz zor durumda kalmıştır. PKK terör örgütüne verilen tavizler sonrası Güney Doğu da yollar mayınlarla donatılmış ve bu yüzden yüzlerce şehit vermiş durumdadır ülkemiz. Bunların tek müsebbibi ise az önce de söylediğim gibi AK Parti’nin dış politika da ne kadar yanlış yaptığının açık bir örneğidir.
 “MİLLETİMİZ YENİ BİR ARAYIŞ İÇİNDEDİR”
AK Parti bitti gidecek artık ama onun yerini dolduracak olan da CHP değildir. Milletimiz bu partilerin geçmişlerini çok iyi bilmektedir. Milletimiz yeni bir arayış içerisindedir ve bu arayışa layık olan tek Parti de Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan’dır. Milletimizi Yeniden Refah Partimize üye olmaya ve bu davada çalışmaya davet ediyorum.
Bizler Milli Görüşçüler olarak hakkı üstün tutan bir görüşün mensuplarıyız. Artık biz varız diyerek, bütün parti mensubu arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor. Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.