İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki etkileşim ile başlıyoruz. Sevgi, aşk, meşk konularında şansınız pek yaver gitmeyebilir. Size karşı birileri...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki etkileşim ile başlıyoruz. Sevgi, aşk, meşk konularında şansınız pek yaver gitmeyebilir. Size karşı birileri takıntılı davranabilir. Bu hafta ilişkiler çok platonik düzeyde kalabilir. Kendinizi psikolojik anlamda çok rahat hissetmeyebilirsiniz.

Sağlık anlamında da özellikle genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar hassas olabilir, kolay rahatsızlanabilirsiniz. Özel hayatınızda bir şeyleri paranoya yapabilir ve partnerinizi de çok kolay bir şekilde yorabilirsiniz. Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konusunda stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu hafta elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir. Sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilirsiniz.Tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil. Kariyer anlamında üstlerinizle birbirinize girmemeye özen gösterin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.