İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile finansal konularda dikkatli olmalı, yatırımlarınızı dikkatli değerlendirmelisiniz. Bu hafta riskli girişimlerde bulunmak...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile finansal konularda dikkatli olmalı, yatırımlarınızı dikkatli değerlendirmelisiniz. Bu hafta riskli girişimlerde bulunmak için pek de rahat ve uygun değil açıkçası. Değerli eşyalarınıza sahip çıkmanızı önerebilirim.

Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Ailenizle ilgili konular için fazla mükemmeliyetçi, detaycı, titiz ve eleştirel olabilirsiniz. Ailenizle ve yaşadığınız yerle ilgili konularda her şeyin en mükemmelini istiyor olabilirsiniz. Fakat bu konularda, işlerde, bilgi ve iletişim de sorunlar meydana gelebilecektir. Ailenizle ilgili geçmişe ait hesaplar, defterler, konular yeniden açılabilir. Geçmişe dair geçmiş konulara dair bir temizlik yapmanız gerekebilir. Eğer ki evinizi dekore edecekseniz daha minimal bir tarzı daha sade bir tarzı tercih edebilirsiniz. Yalnız bu dönem evinize yeni elektronik eşyalar ve aletleri almak için de uygun değildir. Evinizin elektrik tesisatında problemler meydana gelebilir.

Ev hayatınız ve iş hayatınız arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem yeni işbirlikleri ve ortaklıklara girişmek, imza atmak için de pek uygun bir süreç değildir. Bu dönem kendinize dönmek, kendi eksikliklerinize odaklanmak, ihtiyaçlarınızı belirlemek, hatalı olan yönlerinizi tespit etmek ve bunları düzeltmek için de harika bir dönem olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.